fredag den 11. november 2011

Nye fotogene sager

Jeg har en svaghed for køkkengrej og samler nærmest på skåle og tallerkner, som er pæne på madbilleder... M mener jo vi har rigeligt af det hele, men jeg kan ikke helt få nok. Må snart have et endnu større køkken til opbevaring af mine finheder. Jeg har fundet nye fotogene sager i Søterne Grenes, som sikkert kommer til at optræde på mine madbilleder fremover. Det er svært ikke at lade sig friste af fine sager som f.eks. melamin pølsebakkerne og kagedåser med smukke mønstre.... alt sammen til meget små penge!

3 kommentarer:

 1. Jeg har og kjøpt den lille runde boksen med ekorn på :D Søstrene Grene <3

  Ha en finfin helg!!

  SvarSlet
 2. Jeg har også kigget langt efter de der "pølsebakker", men tænkte dem får jeg nok aldrig brug for. Og så blev jeg alligevel helt ærgerlig, da du viste et fint billede med den blå forleden ;)

  SvarSlet
 3. @ Janne, de er også fine de bokse...

  @ Malene, jeg kommer nok heller aldrig til at spise pølser af de bakker, men tænkte at de vil være fine til kage eller småkager også! :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...