lørdag den 19. november 2011

Optur


Godmorgen med optur på. Det var en fantstisk god dag i København i går hvor jeg mødte ene inspirerende og søde mennesker. Smiler stadig over hvor hyggeligt det var. Nu går jeg en tiltrængt weekend i møde uden de vilde planer. Tænker over hvad jeg har lyst til; at bage brød, lave mad, købe lidt julegaver, drikke kaffe og læse magasiner. I morgen når M får weekend også skal vi bage julekager.... nøj hvor er weekend bare optur!

Hvad byder din weekend på?

7 kommentarer:

 1. Det var simpelthen så hyggeligt at møde dig! Og selv tak for en rigtig god snak og en super inspirerende aften :)

  KH

  SvarSlet
 2. jeg fortsætter også opturen her lørdag morgen. det var simpelthen så hyggeligt og rart at få mødt dig & de andre. sødt selskab står resten af weekenden på med venindebesøg begge dage.

  SvarSlet
 3. Det var rigtig hyggeligt! Tiden gik bare alt for stærkt, og der er så mange ting jeg slet ikke fik spurgt den ene og den anden om. Fx nåede jeg slet ikke at få talt rigtigt med jer 2 Anne og Linda.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en god dag :D Her står søndagen på gaveindkøb, evt. lidt bagning og så tror jeg, at jeg skal have fundet kassen med julepynt frem, så den er klar til næste uge :)

  Du må have en rigtig dejlig søndag!

  SvarSlet
 5. Ih man bliver jo helt misundelig ;) Dejligt at høre at I havde en god og inspirerende dag.

  SvarSlet
 6. du lyder glad, og det lyder som en ualmindelig god dag.
  Jeg håber du havde en god weekend!

  SvarSlet
 7. Det var en rigtigt god dag og weekend, Li! Tak :) Håber du havde en, der var lige så dejlig...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...