fredag den 18. november 2011

Særlig god arbejdsdag

Selvom min arbejdsdag bliver XL, så bliver den særlig god i dag. Jeg er på vej til Købehavn for at arbejde med de tre af de ting, jeg brænder allermest for: økologi, mad og blogging. Jeg glæder mig meget til at møde øko- og blogvenner i den virkelig verden....

6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også SÅ meget! Jeg tæller ned til 17...

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også. Det skal blive fedt, at endelig møde dig og de andre (hvem det nu er)! Tænkte allerede da jeg så invitationen, at nu endelig, må jeg sige hej til Marian in real life - hvor bliver det hyggeligt... :)

  SvarSlet
 3. SV; de to kuene jeg har hatt har begge vært fra IKEA, men jeg har kjøpt de brukt da :) Ku er megafint!!!

  SvarSlet
 4. Det lyder spændende. Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 5. Tak for en superhyggelig aften blandt økologiske og andre originaler!

  Lise

  SvarSlet
 6. @ Maria, Det var skønt at møde dig da kl. endelig blev 17!
  @ Linn, virkelig hyggeligt at møde dig i virkeligheden også. Tak for gode sludre om mad og sociale medier!
  @ Janne, hvor fint. jeg må i IKEA og købe koskind så!
  @ Lise, skønt at hilse på dig i går. Jeg vil straks gå ind og se lidt på kagerne :)
  @

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...