mandag den 28. november 2011

Startskud

1. søndag i advent skyder julen i gang med det første pynt og tændt lys i adventskransen. På et marked i Odense købte jeg de fineste små juletræer og en pæn mistelten, der allerede er testet. Julestartskuddet blev i går fejret med huset fyldt af gæster til gløgg, æbleskiver og julesmåkager. I virkeligheden er jeg slet ikke den store julefan, men jeg kan mærke, at den gode stemning måske alligevel kan snige sig ind på mig i år - måske er det julelækkerier, nisseøl og clementiner i massevis, der driver værket for mit vedkommende.

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er de bare fine de bittesmå juletræer!
  Og godt misteltenen virker, jo irriterende at komme hjem med en defekt. Måske man skulle overveje en mistelten og se om den også virker hjemme hos mig ;)
  /Lise

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Forsinket glædelig 1. søndag i advent :-)

  SvarSlet
 3. @ Lise, tak. jeg synes også mini-juletræerne var så pæne... du må hellere på grønttorv i Aalborg og jagte en mistentel også. Det giver sådan en god julestemning ;)

  @ Maria, glædelig advent til dig også...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...