søndag den 20. november 2011

Udviklingen af et karrypulver med arbejdstitlen “Verdens bedste karry” er i gang.

I går startede jeg mit omtalte udviklingsprojekt på Politikens Hus. Det gik fantastisk godt. Jeg fik rigtig god feedback på projektet og 45 personer fik udviklingsprøver med hjem til afprøvning. Jeg nåede at lave 11 forskellige recepter karry med meget forskellige profiler og det bliver rigtigt interessant at få konstruktiv kritik på dem.
Kunne du tænke dig en af prøverne fra dagen og afprøve, kan du sende mig en mail på: mail@aromaspices.com


Gæsteblogger, Alex Toft Nielsen

4 kommentarer:

 1. Fedt. Det lyder spændende - glæder mig til resultatet.

  SvarSlet
 2. Hvor fedt, Alex! Jeg glæder mig til at følge med i dit karryprojekt! Og jeg vil meget gerne smagsteste =)

  KH Marian

  SvarSlet
 3. Tusind tak - jeg har en fantastisk god fornemmelse med dette projekt og er faktisk helt oppe og køre over det :-) Det bliver skønt virkeligt at gå i dybden med 1 ting. Jeg har en del spændende tiltag/ideer i støbeskeen...
  Marian: Jeg har selvfølgelig taget prøver fra til dig.

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstå - Det er fedt når man har mulighed for at gå grundigt til værks med et særlig projekt for at få et kvali-resultat! TAK fordi du har tænkt på mig med smagsprøver! =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...