søndag den 6. november 2011

Verdens bedste karryJeg elsker udfordringer!
Derfor har jeg stillet mig selv den udfordring at lave verdens bedste karry!!
Altså det gule pulver der tryllebinder folk over hele verden. Et klassisk krydderi - en klassisk blanding af krydderier - en klassisk blanding af krydderier som findes i sindsygt antal af varianter. Jeg skal bare lave 1. Den bedste....


Jeg starter mit projekt på Politikens Hus lørdag d. 19 nov. Mellem kl 10.00 og 16.00.

I forbindelse med Politiken Plus afholder et jule arrangement opretter jeg mit eget lille udviklings laboratorium derinde. Her vil jeg tage en masse enkelt krydderier med og stå at
udvikle nye karry recepter. Disse prøver vil jeg forsøge at få folk til at tage
med hjem og afprøve og vurdere. De får prøverne gratis, mod at jeg får deres mail og må kontakte dem efterfølgende. I den mail som jeg sender, vil jeg linke til en blog hvor man kan give feedback på de afprøvede karry blends.

Dette arrangement er kun startskudet. Jeg forventer at bruge det næste år på at arbejde med dette projekt.

Jeg håber at du har tid til at kigge forbi d.19 nov og være med til starten :-)

Hilsen Gæsteblogger, Alex Toft Nielsen

4 kommentarer:

 1. Brugerdreven innovation! Lyder som et spændende projekt du har gang i, Alex... gid jeg var i KBH den 19, så ville jeg gerne komme og mixe karry med dig!

  SvarSlet
 2. Tak Marian - Jeg ser også meget frem til at arbejde med projektet. Det bliver fedt at fordybe sig og eksperimentere. Brugerdreven innovation og alle andre relevante metoder skal bruges. Jeg hilser alle gode forslag til hvordan sådan en opgave kan gribes an - velkommen. Jeg vil som sagt bruge 1 år på at komme frem til resultatet. Så det skal gøres grundigt og resultatet skal være godt. Meget godt :-) Deadline 19.11.12
  Ærgerligt at du ikke kigger forbi d.19.11, men så må jeg jo sende lidt prøver fra dagen til dig.

  SvarSlet
 3. jeg er ikke glad i karry men opppskriften din tidligere om avocando salt skal prøves! ha en fin fin uke : )

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at høre om din karrydag, Alex! Du må endelig holde os opdateret om projektet her... og jeg vil meget gerne smage med!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...