mandag den 19. december 2011

1. julegave åbnet....

Da jeg besøgte min veninde i Varde i lørdags var vi enige: der er ALT for længe til juleaften og vi kunne næsten ikke holde spændingen ud! Derfor blev vi også hurtigt enige om, at det var en god idé at åbne julegaven vi havde købt til hinanden....Tjek lige hvad min pakke gemte på af fine sager: den fineste dåse (100% recyclable) med bogdesign, et Fairtrade-juletræ og en lækker notesbog fra House of Cards med design "inspired by the classic Eames icon". Alle de fine sager er købt hos moodsshop.dk, der virkelig har mange fristelser...... jeg lover, at jeg ikke åbner flere pakker før den 24 nu :)

3 kommentarer:

  1. Hvor er det dejlig læsning. Jeg måtte nemlig også bukke under i dag og pakke en gave op før tid ;)

    SvarSlet
  2. Jubiii - herligt med endnu en partner in crime!

    SvarSlet
  3. Fine gaver :D Er især vild med notesbogen!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...