fredag den 9. december 2011

Custom KitchenAids


Jeg ELSKER jo vores KitchenAid Artisan i klassisk sort, men efter jeg har set de her custom designed KitchenAids kunne jeg godt drømme om en mere pimpet version f.eks. med brændstof flammer - er de ikke fine? De findes i alverdens design med pin ups, pæne mønstre, flammer og andet dejligt. Kunstneren bag hedder Nicole Dinario og du kan tjekke hendes designs og webshop ud her.

3 kommentarer:

  1. jeg sukker stadig efter sådan én sag. og hvis jeg nu ku' skræddersy looket, ku' jeg godt tænke mig den i vespablå med 'mormor' skrevet på ..

    SvarSlet
  2. Dét ville jo også være så fint, Linda! Mormor skrevet med broderinger ;)

    SvarSlet
  3. Åh, nogle af dem er så ufrivilligt kitsch, at det næsten skærer i mine øjne... Men halløj, lyserøde leopardpletter og dem der ligner fly er fandeme fine!!! Åh, de maskiner altså. Jeg eeelsker stadig min, selv om jeg ikke bager flere gange om ugen mere. (mon man kan tage den med på arbejde ;) )

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...