onsdag den 7. december 2011

Fem køkken-ønsker

Der mangler umiddelbart ikke meget i mit køkken, som er proppet med det mest essentielle udstyr og lidt mere til. Alligevel har jeg fem ønsker til køkkenet på min ønskeseddel i år:

1. Abonnement på Copenhagen Food (eller andre madmagasiner).
Jeg er særligt glad for Copenhagen Food, der inspirerer med gode artikler og historier om råvarer, lækre opskrifter og ikke mindst de fineste madfotos.

2. Smukke viskestykker fra ferm living.
Fordi man aldrig kan få nok pæne viskestykker, og fordi de er geniale som baggrund til mine madbilleder.

3. Øko-Fairtrade kaffe fra KENT Kaffe #5
Fordi jeg nu af tre forskellige har fået anbefalet lige netop denne kaffe til vores nye kaffemaskine. Der må jo være noget om snakken så....

4. BoConcepts "Collector items" kopper
Jeg synes de er meget fine fordi de både er ens og forskellige i deres udtryk. De passer perfekt til kaffebaren og den nye kaffemaskine!

5. GreenPan gryder og wok
Jeg har 3 pander og 1 gryde fra Stockholm-serien, som jeg er meget begejstret for. Drømmer om at udvide udvalget med en gryde, en kasarolle og evt. en wok også. GreenPan har en særlig belægning, der er langt sundere end alm. teflon!

Har du særlige køkkenønsker i år?


7 kommentarer:

 1. Åh gud, jeg sidder med eksamenopgave, og nu får jeg siiindsygt meget lyst til at lave en ønskeseddel med billeder af alle tingene, fordi det ser så fint ud....

  SvarSlet
 2. Ønskeseddel er den PERFEKTE overspringshandling når man skriver eksamensopgaver! Go for it, Ditte;)

  SvarSlet
 3. Du er så søt!
  Takk for fine ord igjen, de varmer :)

  Fine kopper!

  SvarSlet
 4. Tak for dejlig inspiration - Jeg syntes altid min mor var SÅ kedelig når hun ønskede sig viskestykker, nu er det selv et ønske jeg har på min ønskeseddel. Gerne i sort/hvid grafisk mønstre. Og så er jeg en succer for spændende bageforme ;-) Rigtig god ide med abonnement på madmagasin :-) Ellers står der også Marimekko stel "In good company" på min ønskeseddel.
  Knus Anette

  SvarSlet
 5. @ Janne, selv tak! Jeg tænker på dig... og ja, kopperne er bare så fine. Håber virkelig de ligger under juletræet til mig i år!

  @ Anette, æblerne falder vel sjældent langt fra stammen! For 5 år siden syens jeg også viskestykker var det mest kedelige i verden. Nu er det helt anderledes! bageforme lyder også som et godt køkkenønske! Det vil jeg huske til næste år!

  SvarSlet
 6. Jeg er enig i det hele! Det er nogle rigtigt fine ting, og Copenhagen Food er altså rigtigt godt!

  SvarSlet
 7. Ja, det er virkelig et fint madblad, Linn. Er der egentlig nogle gode svenske madblade jeg bør tjekke ud?

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...