fredag den 30. december 2011

Festlige forberedelser

Hele dagen er gået med de festlige forberedelser til i morgen. Til nytårsfesten, som vi skal holde her sammen med min kusine og hendes kæreste. Jeg har hygget i køkkenet, bagt ølandshvedebrød, der har efterhævet  i min nye hævekurv. Vi spiste det lunt til morgenmad med ost og en god kop kaffe fra maskinen. M har hentet 4 kæmpestore hummere i Lemvig, er ude for at hente vildt nu og jeg har bagt kransekager. Vi har også forberedt pommes anna til nytårsmenuen i morgen. Nu har jeg besøg af Naboen og senere ankommer også vores nytårsgæster.....

Hvordan ser din nytårsmenu ud?

9 kommentarer:

 1. uhm! jeres menu bliver da bare alt for LÆKKER!!!
  det brød ser sku rigtig godt ud! kunne jeg godt lige spise, og med en god skive ost på. mums altså
  jeg ved ikke hvad vi skal have i morgen, for vi skal være hos kærestens forældre. Men kransekagen har jeg bagt, (kan du se på min blog)

  SvarSlet
 2. Busy bee. Det bliver lækkert at sætte tænderne i i morgen. Vi skal prøve kræfter med sushi for første gang.

  SvarSlet
 3. Nøj hvor ser det bare lækkert ud. Jeg laver hovderet og kransekage, gæsterne kommer med forret og desert. Det er da nemt.

  Jeg håber I får en fantastisk aften og et godt og lykkebringede 2012.

  SvarSlet
 4. Uha det ser godt ud! Jeg skal have en ''suprise'' forret som min veninde laver, og så skal jeg have kylling med salat og kartofler, og så marrengs med is :) Og så naturligvis en lækker champagne ;) Hav et godt nytår!
  -Freja
  //frillersworld.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Årh det lyder som en lækker menu! :P

  SvarSlet
 6. Mit mundvand løber allerede.. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med denne menu

  SvarSlet
 7. Dit brød ser rigtigt lækkert ud - længe leve bagekurvene :-)
  Sikke lækkert mad I skal have. Hos os står den på Carpazzio til forret, Oksemørbrad med waldorfsalt og små honningristede kartofler med hakkede nødder til hovedret og en semifredo dessert :-) Rigtigt godt nytår Marian og tak for virkelig gode blogindlæg i 2011 :-)
  Kh
  Anette

  SvarSlet
 8. mmh, vil prøve at gøre dig kunsten efter med kransekagen. vi skal ha' tuntarter med wasabi, sesam & lime inklusiv lidt salat til forret, til hovedret skal fyrene ha' kalvemørbrad og pigerne laksebøffer med hjemmelavede grovfritter i ovnen med gode krydderurter og hjemmelavet sauuuce + en god salat. til dessert prøver vi at gøre blomsterberg kunsten efter med noget sødt + friske bær. smaddergodt nytår til dig & dine.

  SvarSlet
 9. Tak allesammen! Og hvor lyder jeres nytårsmad også skønt... håber I alle får en dejlig aften med god (øko)mad, godt selskab og festlige indslag! Husk sikkerhedsbriller og rigeligt med bobler!

  Godt nytår og TAK for alle de søde kommentarer!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...