mandag den 5. december 2011

Frankfurt retur og et spørgsmål om rejseguides

Jeg er tilbage efter en helt fantastisk weekend i Frankfurt, hvor jeg har besøgt min veninde. Notesbogen er proppet med gode adresser og fifs, kameraet er fyldt med billeder af oplevelser, mad, street art og ting, jeg har set eller er faldet over på vejen. Har sådan lyst til at lave rejseguides her på bloggen med alle mine favoritsteder fra lande, byer og steder jeg har besøgt de sidste par år. Notesbøgerne med guldkorn fra London, Barcelona, Berlin, Edinburgh, Sydney og mange andre steder ligger bare på hylden og samler støv.

Hvad synes du mon om at brændstof bliver udvidet med rejseguides?

9 kommentarer:

 1. At rejse er at leve = brændstof! Så endelig...! :-)

  SvarSlet
 2. Det ville være fantastisk Marian, bring it on!

  SvarSlet
 3. Total win, hvis Brændstof udvider med rejseguides :)

  SvarSlet
 4. Det ville da være oplagt. At rejse er jo netop også noget af det, der giver en ekstra energi og brændstof.

  SvarSlet
 5. Ja! Veldig god idè! Jeg krysser fingrene...

  SvarSlet
 6. Mmmmm, Orangina!!! Og fiiine lyslenker <3

  SvarSlet
 7. Dejligt med opbakning. Tak allesammen. Jeg vil arbejde på sagen så snart jeg har bekæmpet endnu en forkølelse her!

  SvarSlet
 8. Man kan da altid bruge rejseguides. Det er jo ofte de mere private og personlige anbefalinger der fører til de bedste oplevelser. Vi skal til Paris i foråret, så ville da selv elske en anbefaling hertil hvis du har nogle tips :)

  Kh

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...