mandag den 26. december 2011

Gaveregn

Julen har virkelig været en gaveregn af pakker, god mad og godt selskab. Jeg er blevet forkælet og er taknemmelig for alle gaverne. M har givet mig den vildeste gave igen: en Ipad, der stod allerøverst på min ønskeseddel! - jeg er slet ikke helt kommet mig over den fine gave endnu :) Jeg fik også de fede kopper fra BoConcept, penge til en god nakkepude fra min fys, virkelig sjove bøger, en parfume, en lækker kaninpelsvest, wipes til at fjerne rødvinstænder (ha, ha!!), Cherry-læbepomade, nøglering med fugl i hus og øko-lakridser, svenske KEX og luksuschokolader fra Valrhona! Uhmn...

Om lidt går turen til Odense og så København, men når jeg kommer hjem skal jeg lege med alle julegaver.....mest min fine, fine Ipad. Jubiii!

4 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er du heldig med pad'en.
  God tur.

  SvarSlet
 2. Sådan en iPad er ret afhængighedsskabende, sikke en lækker gave! Det er dejligt, når en kære synes det er tid til forkælelse.

  SvarSlet
 3. Ihh nogle lækre, lækre sager. Du er heldig. Ipad. uhaha... Fik selv en ny symaskine så er også ret meget oppe at køre!!
  Juhuu for fantastiske gaver :)

  Og fik lækre bambus-sager. Så ser man lige øko-Anne ;)(

  Kh

  SvarSlet
 4. Tak Malene. Jeg føler mig også som den heldigste, mest forkælede kartoffel!

  Dejligt med en advarslen om Ipads afhængighed. Jeg har ikke fået den up and running endnu fordi jeg gerne vil have BÅDE wifi og 3, men den jeg har fået er kun til wifi....

  Øko-Anne! Jubii... hvor fedt med både symaskine og bambussager! Du har vist også været flink i år!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...