lørdag den 31. december 2011

Nytårsskyderi


Årets sidste dag. Vi har taget forSKUD på nytårsfestlighederne på skydebanen i Struer hvor vi skød med Cal 22, 9 mm, 357 magnum, 45 sort krudt og en gammel sørøver forlader (M har fortalt mig hvad de forskellige skydere hedder. Hvad ved jeg!?!). Jeg har ALDRIG prøvet den slags før og synes det var helt vildt skæmmende. Min kusine var til gengæld ret vild med det, som det tydeligt ses på billedet. Jeg ramte kun i ring 8 som det tætteste og blev hurtigt enig med mig selv om, at jeg bedre kan lide at skyde billeder med mit kamera. For mændende, der begge har været i mili, gik er hurtigt konkurrence i skyderierne. En brandvarm portion klar suppe med kød- og melboller er den perfekte frokost efter en kold dag på skydebanen. Nu ser vi StarTrek og lader op til aftens store gourmiddag med hummere, vildt, bobler, lækre desserter og alt hvad der hører sig til en nytårsfest!

GODT NYTÅR fra Brændstof og mig!
2011 har været et fedt år og jeg glæder mig allerede til næste år i blogland. Tak til alle, der har læst med, kommenteret og fulgt bloggen her. Vi ses på den anden side...

4 kommentarer:

 1. GODT NYTT ÅR!!!!!!
  Gleder meg til å følge deg videre i 2012!!!

  Klem fra Norge :)

  SvarSlet
 2. Jeg vil også hellere skyde billeder ;)
  Rigtig godt nytår, søde Marian! Jeg håber, at I får en fantastisk aften :)
  Knus A

  SvarSlet
 3. Fed måde at lade op på!
  Tak for dine altid søde kommentarer, Marian. Det varmer mere, end du aner.
  Vi ses i 2012 :)

  SvarSlet
 4. Wauw!!! Jeg vil også skyde................ Det var da en kanon god ide.
  Tak for en rigtig god blog Marian - Du er super inspirerende :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...