lørdag den 10. december 2011

Weinachtsmarkt

Uanset om du er fan af julerier eller ej, så er der bare en helt særlig charme over de tyske julemarkeder (der skulle være mere end 2500 at vælge imellem). I Frankfurt besøgte jeg sidste lørdag det store Frankfurter Weinachtsmarkt, der fristede med julelækkerier som Glühwein, Wild-Bratwurst, brændte mandler, lune vafler og andre godter. Markedet tiltrækker alle aldersgrupper, der mødes under de over-julepyntede halvtage til koppevis af varm Glühwein, Eierpunch eller apfelwein. Stemningen er i top og man får altså varmen efter en god omgang tysk glögg og en karuseltur. Har du mon oplevet et af de charmerende og populære julemarkeder i Tyskland?

9 kommentarer:

 1. Desværre ikke, men noget jeg helt klart godt kunne tænke mig. Investerede du mon i noget??

  Kh

  SvarSlet
 2. Jeg har endnu ikke oplevet et tysk julemarked, men jeg vil vældig gerne. Er det virkelig hyggeligt, eller er det mere turistfælde? Man kan så nemt blive skuffet med sådan noget, synes jeg.

  SvarSlet
 3. Anne, jeg købte kun Glühwein i hvid, alm. og med rom. Og en enkelt tur i karusellen! Der var træjulepynt, men ellers var julemarkedet stort set kun madboder! Passede jo mig perfekt!

  @ Ida, der var vist kun mig, der var turist. Det virker som om alle lokale mødes på markedet for at drikke og spise de forskellige julelækkerier. Det er virkelig totalt hyggeligt!

  SvarSlet
 4. Årh det er så hyggeligt! Som du har jeg også besøgt et julemarked eller ti i år - men kan simpelthen ikke få nok! :)

  SvarSlet
 5. Ser vildt dejligt ud :-) Var i Berlin for et par år siden og det var også ret fantastisk. Har været til julemarked i Århus i dag, og det var også hyggeligt (Dog ikke et sted at slæbe mand og børn med hen) Der var også lidt for meget pensionist krea over det efter min mening. Så er jeg mere til Christianias julemarked :-)
  Rigtig god adventssøndag, når du når så langt :-)

  SvarSlet
 6. @ Anja, jeg så godt, at du også havde været ude og drikke Glühwein og hygge dig! Det er så hyggeligt!

  @ Anette, jeg er ikke så meget til kreamarkeder - så hellere en masse madboder ;) Har endnu ikke oplevet Christianias julemarked, men det må jeg have tilgode. God adventssøndag til dig også!!!

  SvarSlet
 7. Har det nok som dig ift. KREA - Der er nok mere køkkenkrea over os ;-)
  Glædelig adventssøndag..............

  SvarSlet
 8. Jeg har julemarked til gode.
  Men jeg var engang inde i en butik i Berlin, der solgte ene håndlavet julepynt i træ, og jeg fortrød virkelig, at vi ikke fik en stor lys-mølle med hjem.

  SvarSlet
 9. @ Malene, jeg er også lidt vild med julepynt i træ. Det lyder som et fint marked du har været på i Berlin!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...