mandag den 30. januar 2012

Designkup: Kartell FL/Y

Det er endelig lykkes mig at gøre et bette designkup! Da vi købte Phillip Starck stolene faldt jeg ogås over en Kartell FL/Y lampeskærm. Den lå helt alene uden pære, fatning eller ledning. Spurgte boligmanden hvad han skulle have for den - 200 bobs! Den havde lidt ridser, men pyt med det. Den sarge farvede skærm har jeg længe været lidt forelsket i. M, der er alletiders handy man har fået sat en anden fatning, ledning og pære på FL/Y lampen, som nu pryder kontoret. Den er lidt customdesigned, men den er stadig smadderfin!

10 kommentarer:

 1. FEDT Marian. Det er virkelig et pudsigt sammentræf, købte to af samme slags i lørdags. I kurven røg også 6 stk. Mr. Eames. Kan du ikke sende et link til ham der din boligmand? : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvem der dog lige kom til at smide 6 Eames i kurven :) Boligmanden fandt vi her:
   http://www.houmollers-mobler.dk/

   Slet
  2. Tak for fiffet, jeg besøger ham straks : )

   Slet
 2. Hvor fedt, ja!! Den står også på ønskelisten herhjemme!!

  KH

  SvarSlet
 3. Aaah, så fet!!!

  For et KUPP!!

  SvarSlet
 4. Bandit !! Har lææænge ledt efter et godt kup på denne sage skønhed !! Men tillykke skal der da alligevel lyde herfra, det var godt fundet :)

  SvarSlet
 5. Tommel op. Det var et godt køb!

  SvarSlet
 6. Det var virkelig et kup!
  Den er så fin i den sarte blå farve. Toner den lyset i rummet meget, altså bliver det også blåligt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte to styk i samme smukke nuance i weekenden. Jeg fik at vide at hvis du bliver en hvid pære, giver det et "hvidt" lys og hvis du bruger en klar, skinner farven mere som lampen. Nu lysere plasticet er, jo mindre ses farven selvfølgelig. Så hvis du vælger en rød, vil den hvide pære ikke kunne gøre lyset hvidt : ) Bonusinfo fra den fantastiske sælger som tjente kassen på mig i lørdags : )

   Slet
  2. @ Ida, jeg købte den i sage. Det er den grønlige farve. Pæren har M købt, så jeg er lidt i tvivl om hvilken en det er, men ihvertfald lyser den IKKE grønt, blåt eller andre farver. Lyset er blødt og fint uden nogen særlig farve :) I looove it =)

   @ Maria, du designshopper jo så vildt! Jeg er da alt for misundelig!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...