mandag den 2. januar 2012

Fornyet brændstof

Jeg har haft ferie siden 22 december, men vi har stort set haft planer og været på farten lige siden. Full on som jeg plejer med masser af aftaler, 1000kms kørsel og skønt samvær med familie og venner... Derfor er det faktisk først nu, at jeg kan slappe 100 % af og se frem til en uge helt uden planer sammen med M. Hurra!! I dag har jeg trænet, været på bib og låne bøger med ny inspiration til madlavning og rejser (og også lidt arbejdsrelateret). Jeg har sovet længe, drukket kaffe og gået en lang tur. Jeg kan mærke helt inde i maven, at de her dage er guld værd for både krop og sind. Jeg har tid og ro til at få fornyet brændstof, til at tænke, til at mærke efter hvad jeg har brug for og lyst til. En uges ferie er den perfekte start på 2012 for mig!

11 kommentarer:

 1. Det lyder super hyggeligt! jeg gad også godt læse kogebøger og andet godt :-)

  God fornøjelse og god ferie!

  SvarSlet
 2. Dejligt med tid til sig selv. Jeg vil tænke på dig, når jeg ruller ud af sengen kl. 6 nul dut hver morgen ;)

  SvarSlet
 3. Det lyder simpelthen så dejligt. Nogle gange kan alt det dersens julehalløj godt være lidt svært at få til at gå op i en højere enhed, og så er det dejligt lige at have lidt tid til at lave ingenting bagefter, hvor skørt det end lyder! Ha' den bedste uge -og godt nytår:)

  SvarSlet
 4. Godt nytår Marian. Dejligt med en uges fri, det synes jeg bestemt du fortjener : )

  SvarSlet
 5. Martin Lindström er gud! Og dit guldsmede krus minder om fridage på Hotel Guldsmeden i Århus - Lyder som en fantastisk dag :-)

  SvarSlet
 6. Ohlala, hvor dejligt! Håber får en rigtig dejlig uge, i to fine mennesker!

  SvarSlet
 7. @ Tine, TAK! Og god fornøjelse med eksamenforberedelserne... jeg har dine palietfutsko!

  @ Malene, alenetid og tid til at gøre impulsive ting er virkelig uvurderligt nogengange! Jeg sender karma til dig i de tidelige morgentimer...

  @ Ditte, det er lige præcis sådan jeg har det med julehalløj. Jeg elsker det, men bagefter vil jeg også gerne slappe af alene! Godt nytår til dig også!

  @ Maria, tak! Dejligt når andre synes man fortjener noget godt! Sender dig masser af tanker til husprojektet i det her nye år!

  @ Anette, Lindstrøm er virkelig spændende. Jeg havde faktisk et møde med ham da jeg arbejde i Sydney i forbindelse med et branding projekt af Danmark Down Under.... Åh fortæl om det hotel. Der drømmer jeg jo om at spise brunch en dag...

  @ Pille, åh så sød du er! Og god arbejdslyst på dineren...

  SvarSlet
 8. Årh det lyder vel nok dejligt, Marian! Jeg er sgu lidt misundelig ;) Det var pænt træls at begynde igen i går. Nyd det :D

  SvarSlet
 9. Skønne bøger og ny energi..........

  SvarSlet
 10. @ Anja, jeg lover, at vi nyder det i FULDE drag. Det er så godt! Og sender tanker til jer der knokler igennem allerede. Min tur kommer jo også i næste uge...

  @ Mie, det er meget gode bøger!

  SvarSlet
 11. Uuh ville så gerne læse både Buyology og Brandwashed, men det må vidst blive når jeg kommer hjem :) Han er rimelig skarp ham Martin ;) Hvad har du egentlig læst/studeret siden Lindstrøm er en favorit? :)
  /Lise

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...