lørdag den 14. januar 2012

Fredags-forkælelse

Det er altså dejligt, at komme hjem en fredag efter arbejdet og så blive forkælet med mad, hvor M virkelig har kæset om detaljerne. Sikke en overraskelse! Min arbejdsuge har kun været på 2 dage, men efter en lang ferie hvor jeg slet ikke har tjekket mails eller tænkt på arbejdsopgaverne har det været hekstisk! Menuen bestod af en forret med tigerrejer ovenpå en hjemmelavet hummerbisque kogt på hummer- og rejeskaller, porre, løg, hvidløg og andre lækkerier. Hovedretten var den møreste kalveroastbeef, ovnbagte rodfrugter, hasselbagte kartofler og en hjemmelavet rødvinssauce. Lige så meget som jeg selv elsker at lave mad, så er jeg også stor fan af at andre laver lækkert mad til mig. Og jeg er altså ret stolt af,at mit food freakeri er smitte så godt af på min bedre halvdel herhjemme.... 

NU er weekenden i gang, solen skinner og jeg vil nyde hvert et øjeblik med afslapning, træning og praktiske gøremål! Har du spændende weekendplaner?

12 kommentarer:

 1. Det ser virkeligt flot ud ! Smuk anretning og det lyder bestemt også til at være en smagfuld menu :)

  Man bliver jo helt formiddagslækkersulten...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sjønne! Og tak fordi du klikkede forbi min blog. Smuk anretning virker også til at være dit speciale kunne jeg se på din blog :)

   Slet
 2. det ser godt nok godt ud! Dejligt at have en bedre halvdel der forkæler :)

  Mine weekendplaner handler mest af alt om at slappe af (lige med undtagelse af i går aftes) og nyde lidt fred og ro!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg håber virkelig du har fået slappet af og nydt en stille weekend :)

   Slet
 3. hold nu op, hvor er han dygtig ham M. skønt at jeres madlyst smitter af på hinanden og tryller så flotte retter frem. man kan virkelig se, hvad han arbejder med til daglig i hans kreativitet. mine weekendplaner er lig med detox og yolates. det er en spændende, ny kropsbevidsthed. go' weekend til dig & din.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er superstolt af ham også, ham M! Og wow hvor er du SEJ! Jeg læste godt om dit weekendprojekt og synes du er hård. Gid det var mig, der havde ryggrad til det :)

   Slet
 4. Wauw!!! Det ser ud til både at være en æstetiske og kulinarisk nydelse. Forsat god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt, tak Anette! Og rigtig dejlig weekend til dig også... lige her på falderebet :)

   Slet
 5. Havde der ikke været tekst til dette indlæg, havde jeg klart gættet på, at I havde været ude at spise. Mums, det ser lækkert ud. Anretningen alene.
  I morgen skal jeg på Formland messe med Ida fra Midtimellem. Hun har vundet billetter og har inviteret mig med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak, de pæne ord er givet videre =) Ej hvor fedt med en tur til Herning og Formland. Glæder mig til at høre om det nyeste nye boligguf og lækre sager når I er retur!

   Slet
 6. Det ser virkelig flot og indbydende ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak - jeg tror min bedre halvdel bliver meget glad for din fine kommentar!!!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...