onsdag den 4. januar 2012

Frokost hos Brdr. Price

Da vi var i København kunne vi ikke dy os - vi blev altså nødt til at tjekke de populære Price brødres nye restaurant ud. Og vi fik da vist også det sidste ledige bord i spisekøkkenet, der var fyldt med alle sultne gæster i alle aldersgrupper og typer. På Brdr. Price restaurant i Rosenborggade 15-17 er servicen er i top. Vi fik hurtigt bestilt, serveret drikkevarer og et lækkert, lun minibrød med en god biodynamisk smør til. Uhmn... brødet var faktisk fantastisk og det var lige før jeg kunne nøjes med at hapse det!

Vi havde begge valgt Reuben Sandwich fra frokostkortet til 145 kr. Et godt valg: sprødristede brødskiver med masser af sprængt oksesbryst, en lækker dressing, smeltet Emmentalerost og en gavmild portion sauerkraut i. Jeg fik et glas rose og M en øl. Umiddelbart så sandwichen altså ikke ud af meget, som den lå der alene uden pynt eller noget på sidelinjen. Ærlig talt var jeg lidt skuffet over food stylingen, men hvad pokker: den smagte virkelig godt og jeg var især pjattet med saurkrauten. Regningen lød på 404 kr. så det var måske en lidt dyr frokost, men ret godt trods alt!

En anden gang håber jeg, at få lejlighed til at spise aftensmad hos Brdr. Price hvor vi har lidt mere tid....

6 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok som en fremragende sandwich - også selv stylingen var lidt slap. Tror de er meget nede på jorden med den slags.

  Jeg skal spise i spisestuen med min søster i næste uge og glæder mig virkelig til at se hvad de gode brødre kan byde på :-)

  SvarSlet
 2. mmh, hvor det lokker. vi må altså forbi. drømmer også om 'radio.'

  SvarSlet
 3. Lyder som en kulinarisk oplevelse :-)

  SvarSlet
 4. Hei på deg, så fin blogg du har. Jeg fant den i dag når jeg googlede etter Brødrene price på nettet, vi har bestilt bord der neste weekend og gleder oss veldig. Jeg vil også legge meg til som fast følger på bloggen din, for her var det mye fint å lese...så mye bra bilder og inspirasjon;)) Hilsner fra Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet
 5. @ Malou, det var en skøn, men enkelt sandwich. Du og din søster kan godt glæde jer til en god madoplevelse. Måske du deler det på bloggen?

  @ Linda, jeg vil meget gerne på Radio også! Det må blive på mit næste KBH visit!

  @ Anette, det var bestemt lækkert og en anbefaler!

  @ Wilhelmine, TAK fordi du klikkede forbi. Jeg har allerede besøgt din blog også og vil bestemt også følge dig. Glæd dig til jeres besøg på Brdr. Price næste weekend!

  SvarSlet
 6. Selv om jeg er megamett akkurat nå fikk jeg lyst på en sånn!

  Nei, det heter tante på norsk. Jeg er tante for første gang :D Det er så gøy!!!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...