lørdag den 7. januar 2012

Göteborg og fint hår

Jeg er en rigtig heldig asen. Selvom jeg drømte om varme, sol og badeferie, så er en tur til Sverige altså heller ikke dårligt. Mine sidste feriedage skal bruges i Göteborg sammen med M hvor vi har booket et dejligt hotel med god mad og lidt wellness. Ikke dårlig at afslutten ferien på den måde! Måske er det 25 gang jeg er der, men jeg kunne alligevel godt bruge et par nye, gode guldkorn og tips til hvad vi skal se, lave, opleve, spise og prøve... Så har du et par gode kort og ideer i ærmet, så skriv dem endelig her! Göteborg rimer på hår! Og derfor vil jeg også lige fortælle, at jeg har vundet det fineste hårlir på tamborine sams fantastiske blog. Klæder den megetpæne lædersløjfe fra Musji ikke det røde hår?

6 kommentarer:

 1. Åh jeg elsker Göteborg!
  Jeg synes trædgårdsforeningen er så fin!
  Også elsker jeg selvfølgelig lagerhaus! ;)
  /Lise

  SvarSlet
 2. utställningar: konsthallen (vid götaplatsen), röhsska museet och röda sten.
  fredagar: liten jazzklubb på amerikabaren (vid masthugget) och ibland på bellevue jazz i gamlestan.
  gator: magasinsgatan för trendiga butiker, andra långgatan för billig öl, linnegatan för krogar och mat (där ligger även hagabion - folkets bio och fint fik), haga för pittoresk turism.
  och ja, trädgårdsföreningen är jättebra! ha det så kul!

  SvarSlet
 3. Hei på deg, jeg elsker også Gøteborg, vi er der masse. Må alltid innom Lagerhaus og Granit. Også en tur i Haga, der er det så koselig. Også bruktbutikken Myrorna, finner alltid mye fint der. Superfin hårspenne du fikk også;) Ha en god søndag videre, Wilhelmine

  SvarSlet
 4. jo den gør så! godt at du blev glad :)

  SvarSlet
 5. Goteborg er skøn! Og sikke en fin lille sløjfe - og hårfarve ;-)

  SvarSlet
 6. Gøteborg var skøn som altid! Tak for de mange gode guldkorn til oplevelser..... Også for de pæne ord om både hår, hårfarve og mit nye fine hårspænde. Sidder nu på færgen til Frederikshavn og glæder mig til at komme hjem og blogge om Sverige og ikke mindst maden!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...