torsdag den 12. januar 2012

Heaven23

I Göteborg spiste vi en aften på heaven23, en lækker restaurant på 23etage af Gothia Towers hotellet. Med udsigt over hele byen og Liseberg fik vi først en fin lille appetitvækker i form af en sød kartoffe-pure med en bid mørt lam til. Dernæst fik M dådyrtartar serveret fint med rødløg, salat, citronsaft og friskost med trøffelolie. Vi fik et stort udvalgt af små specialbrød og forskellige kryddersmør dertil. Hovedretten var egentlig det vi kom efter. Vi havde nemlig hørt rygter om den store, svenske rejemad de lux. En king size "räksmörgås". Jeg er fan af de svenske rejer fordi de smager helt vidunderligt, virker mere friske og har en lidt anden og mere lækker konsistens. Denne giga-rejemad var ingen undtagelse! Dog er det søde, svenske brød og de enorme mængder mayo altså lidt overvældene, men det er anbefalelsesværdigt at få sig sådan en räksmörgås når man er i Sverige - mindre portioner kan selvfølgelig gøre det! Det lykkes os faktisk alligevel at klemme en stor portion creme brulee ned til dessert trods den enorme rejemad! Og så var vi også ramt...Kig forbi Heaven23 hvis du er i Göteborg og trænger til en stor drink, en fin udsigt eller en gigantisk rejemad!

2 kommentarer:

  1. Mums hva godt det ser ut, i morgen reiser jeg til København, gleder meg til deilig dansk mat;) Ha en fin helg som kommer, klem fra Norge

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg håber du får den fineste tur til København og en masse dejlig, dansk mad. Glæder mig også til at høre om hvad du synes om Brdr. Price... God weekend søde Wilhelmine! Klem fra Vestjylland!

      Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...