torsdag den 5. januar 2012

High lights fra året der gik

Bliver du også lidt filosofisk når et år slutter og et andet begynder? Det gør jeg. Jeg har brugt lidt tid på at tænke tilbage på hvad jeg har opnået, oplevet, spist, prøvet og forandret i 2011. Her kommer 5 personlige højdepunkter:

# 1. Lige inden nytår 2010 flyttede jeg til Holstebro for at bo sammen med M. Jeg var ret skræmt over at skulle bo så langt væk fra alt og alle her i provinsen, men med tiden er jeg alligevel faldet til. Og den hverdag jeg har med M er det hele værd i forhold til hvad jeg må give afkald på!

# 2. Jeg overlevede at blive 30 år i maj og for første gang føle mig gammel. Måske fordi søde veninder og familie tog turen til Vestjylland for at fejre mig i vores hyggelige have med kager, solskin og gaver. M forkælede mig med en dag i spa, god mad, bål i haven og ikke mindst: Nikon kameraet!

# 3. I juni kunne jeg også tilføje Food Architect til mit CV som en tillægsuddannelse. Jeg elsker at arbejde med brugerdreven innovation og fødevarer hvorfor jeg også er meget stolt af at afslutte uddannelsen med mit første 12tal! Desuden mødte jeg virkelig inspirerende food freaks, som var et kæmpe plus i forbindelse med uddannelsen!

# 4. Hele året har jeg været på farten, rejst og besøgt nye og velkendte steder: Skotland (Edinburgh m.m.), Istanbul, Teufen i Schweiz, Colmar i Frankring, Frankfurt, København, Odense, Århus, Vejle, Kolding, Gram Slot, Stockholm, Göteborg, Sæby, Hjørring, Skørping, Varde, Herning, Lemvig, Thyborøn og naturligvis Holstebro.

# 5. I november fik jeg motorcykelkørekort efter et par måneder med teori- og køretimer. Det føles sejt - også at bestå begge prøver med bravour. Nu mangler jeg bare en motorcykel og lidt forårsvejr, så er jeg klar....

Et lille udpluk blandt mange gode oplevelser og højdepunkter fra året der gik! F.eks. her i blogland hvor jeg virkelig nyder at dele og blive inspireret med alle jer læsere og bloggere. Og ikke mindst, at jeg har lavet utallige gode retter, arbejdet med mad og økologi hele året igennem. Nu er det tid til at finde fortsæt og visoner for året der kommer!

5 kommentarer:

 1. Den første uge af januar er noget særligt, dér bliver jeg også altid lidt vemodig og tænksom.

  Dit 2011 lyder fantastisk, sikke meget du har nået. Jeg håber 2012 bliver lige så skønt for dig.

  SvarSlet
 2. Det lyder som et dejligt og begivenhedsrigt år. Hold da fast hvor har du fået rejst meget :-) Håber dette år bliver lige så vellykket, ser i hvert fald frem til at følge med på bloggen!

  SvarSlet
 3. @ Marina, det er lige netop også sådan jeg har det her ved årets begyndelse! 2011 har været godt, men hektisk - og 2012 skal blive meget bedre! Må dit år blive lige så fantastisk

  @ Gitte, det har været fyldt med oplevelser. Sådan har jeg det bedst. Og jeg glæder mig virkelig meget til 2012 - tak fordi du følger med her på bloggen!

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor har du været meget rundt!!!

  Du har jo oplevet mega meget sidste år, lyder mega dejligt!

  Jeger hoppet af sukker vognen igen, efter 14 dages julesukker rus, og de der GLAD choko'er gør mig godt nok hungrende! Uhhh!

  SvarSlet
 5. Ja det har været et pænt hektisk rejseår og jeg har bestemt ikke kedet mig et eneste øjeblik. Måske derfor at de her feriedage uden planer gør underværker!

  Hvor er du sejt at du tager en kold tyrker mht. sukker, Pille! Gid jeg havde sådan en ryggrad, men jeg er så nem at friste, madglad food freak som jeg er :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...