fredag den 20. januar 2012

Italiensk isdessert til kaffefans

Der er noget særligt lækkert ved simpelt, italiensk mad. Denne dessert har jeg bikset sammen med inspiration i en opskrift fra madbladet Spis Bedre. Det tager ingen tid og smager himmelsk - hvis du altså er til god, økologisk vaniljeis, en fyldig kop espresso og sødme fra den fineste kakaopulver. Overvejer om jeg skal lave den til min mor og søster, der kommer på visit i aften eller om jeg skal lave en citronfromage? Anyways, hvis du er kaffefan, så må du hellere få opskriften her. Det er fredag og weekenden lurer lige om lidt. Hurra!

Du skal bruge:

1 kugle god, øko-vaniljeis pr. person
Fedtfattig kakaopulver
1/2-1 kop espresso pr. person
Evt. mocca-chokoladebønner som pynt

Sådan gør du:

Rul vaniljeiskuglerne i det fedtfattige kakaopulver til isen er helt dækket. Sæt kakao-iskuglen i midten af en dyb tallerken og pyt evt. med mocca-chokoladebønner på toppen. Server med en stærk kop espresso ved siden af, som man hver især hælder over isen inden den nydes. Uhmnn. Der er lidt Tiramisu over smagen.... Velbekomme!


4 kommentarer:

 1. Hei på deg;) Jeg syntes dere i Danmark har sååå fine matbutikker. På IRMA kjøpte jeg oppvasksåpe fra Isabella Smith, Le Maison, det er jo halve prisen fra i Norge, jeg elsker den. Så kjøpte jeg æbleskiver (men de var ikke så gode, smakte litt for mye vanilje essens:( det ble også med hjem masse deilig te og en flæskestek...også ost...hi,hi...kunne kjøpt masse mere, men det holder seg ikke så godt i bilen. I helgen har jeg lyst til å prøve å lage hindbærsnitter...det er så fantastisk godt. Vet du om en god oppskrift? Det er alltid det første jeg gjør når jeg kommer til Køben, kjøpe Bolig Liv og en hindbærsnitt...deilig;) Ha en god helg som kommer, bloggklemmer fra Wilhelmine

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow så mange gode madvarer du købte med hjem. Jeg er personligt ikke stor fan af hindbærsnitter og har derfor aldrig bagt dem selv. Men jeg kan da lige kigge i mine opskriftsarkiver efter een til dig?

   Slet
 2. Uhmmm det lyder godt. Da jeg var barn var det en total favorit at få nesquick på vanilleis. noget jeg egentlig helt havde glemt. Tak for reminder ;)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh så må det her være voksenversionen af din barndomsdessert, Anne! Prøv det ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...