onsdag den 18. januar 2012

MadTV

Har du set de mange madprogrammer på f.eks. DR2 som handler om fødevarer, madvaner og sundhed? Jeg har aldrig tid til at se fjernsyn når jeg endelig er hjemme, men så er det bare hurra, at mange af dem ligger som podcasts til download til Ipad - jeg føler mig så moderne og er nærmest lykkelig for min Ipad, som jeg fik i julegave af M! I ferien har jeg set masseraf MadTV og kan virkelig anbefale programmerne Fup, Fedt og Flæskesteg samt Kanonføde, der virkelig får belyst hvordan vores fødevarer er blevet alt for forarbejdede, usunde og sammensatte - og naturligvis hvad konsekvenserne er i form af livsstilssygdomme, overvægt, allergi, etc. Ellers er der også masser af god inspiration til madlavningen i programmerne River Cottage , Nak og æd eller AnneMad i New York.

Kan du mon anbefale podcasts om mad, økologi eller sundhed, som jeg kan downloade til min nye digitale ven?

9 kommentarer:

 1. det lyder sku smart. tror du man kan se det på en iphone? jeg bruger nemlig rigtig meget tid på transport for at komme i skole, og der ville det da være hyggeligt med lidt underholdning, som man samtidig bliver klog på.
  p.s. dit hår er SÅ flot :b

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tror sagtens du kan bruge en iphone også, Anna. men jeg er virkelig ikke særligt teknisk:) Prøv da! Og hvor er du sød mht. de pæne ord om mit hår... tak, tak - bliver helt flov ;)

   Slet
  2. ja, jeg er heller ikke særlig teknisk. haha..
   hehe -ej du skal da ikke blive flov ?! :)

   Slet
 2. Har ikke tips til podcasts, men Meyer har en god gratis app med opskrifter på lækre salater, som fx den vi fik til nytårsmenuen...Der er masser af andre gode app's til lækker mad, så det er bare gå på opdagelse - og mange af dem er endda gratis :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg må have flere madapps! Især da hvis Meyer har en! Yay. TAK!

   Slet
 3. Kan anbefale app'en "aftensmad"! Delt op i sundt, hurtigt og gæster. Den kan også foreslå opskrifter ud fra de ingredienser man har hjemme! :-) Hører gerne selv om flere...! Bon appetit!
  /T

  SvarSlet
  Svar
  1. Den går jeg straks på jagt efter! Tak for det gode fif Mama T!

   Slet
 4. Du kan også tro jeg er mega fan af DR's nu.tv - Jeg har set samtlige Brødrene Price programmer (flere gange :)), Blomsterbergs (både den almindlige, sommer-udgaven og jule-udgaven) og så Price & Blomsterberg som er det nyeste. Der ud over kan man også være heldig nogle gange at finde nogle Jamie Olivers programmer, men i og med det ikke er nogen som DR selv har produceret, men kun købt, så ligger de der ikke til evig tid, men kun i en begrænset periode.

  Men jeg vil give dig ret i det er altså skide smart at man kan se programmerne på podcast når man selv har tid - så med alle de madprogrammer (og andre programmer i øvrigt også) får jeg rigeligt ud af mine licenspenge :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk. Det må jeg tjekke ud Anna! Det er så smart og praktisk at se de ting når det passer en og når man har tid til at fordybe sig i det....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...