torsdag den 19. januar 2012

Panton & Starck

Verner Panton har fået Phillipe Starck til bords herhjemme. The Chairs nye selskab hedder the Master Chair og er en design dedikation og en hyldest til tre klassikere inden for moderne design: 7eren af Arne Jacobsen, The Tulip armchair af Eero Saarinen og Eiffel Chair af Carles Eames. Jeg er sikker på, at Panton og Starck får stor fornøjelse af hinanden rundt om vores spisebord. Personligt synes jeg, at de klæder hinanden meget godt og så sidder man ovenikøbet også meget ret behageligt i Master stolene!

11 kommentarer:

 1. Tillykke med dem ;) vi fik selv to af dem lige før jul. Og de er skønne. Man sidder så godt i dem. Det lidt sjovt for herhjemme er en meget tøset romantisk stil, men på en eller anden måde passer de bare rigtig godt ind.

  SvarSlet
 2. Det ser hamrende godt ud. Jeg elsker sammensætningen af stolene, det gør det hele mere personligt og måske mere dig : ) Tillykke med dem Marian : )

  SvarSlet
 3. Jeg har indtil nu ikke brudt mig om designet af den kombinerede designstol - syntes dens udtryk var rodet, men i din stue og sammen med Panton er den fantastisk. Virkelig godt set Marian :-)
  hilsner fra grace-too Rikke (som måtte nedlægge bloogen pga teknik-bøvl)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke! Ihhh hvor træls. Kommer du ikke stærkt tilbage med en ny fin blog??

   Slet
  2. Hej Marian
   Jeg savner at blogge, og der kommer nok et forsøg snart. Din blog blir bare bedre og bedre. Og hvor er det fedt du involverer dig så markant ifht. øko og mad generelt.

   Slet
  3. TAK Rikke! Det varmer virkelig, at du synes min blog har forbedret sig... jeg glæder mig allerede til, at du kommer tilbage og blogger. Jeg savner dine ord og fine billeder fra det Nordjyske!

   Slet
 4. OOOOOOO!!! NICE!!!! Gratulerer med et fantastisk møbel i hus!

  SvarSlet
 5. 1000 tak allesammen. Jeg er også ret glad for dem og man sidder fantastisk.... ihhh det gør altså glad når der flytter nye lækre sager ind i boligen. Basta!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...