lørdag den 21. januar 2012

Særligt selskab

Weekenden er startet i særligt godt selskab. Min mor og søster har nemlig været på mini-ferie her hos mig. Jeg elsker at få besøg her i provinsen og specielt af min familie. Vi var bare min mor, søster og jeg - og så M indimellem. Det har været så hyggetligt. Vi nåede både at drikke kaffe, spise rodfrugtsuppe toppet med sprødstegt chorizo og purløg samt mit hjemmebagte ølandshvedebrød. Vi har daset, shoppet, set X-factor og grinet af gamle afsnit af "ahh det gjorde jeg bare ikke". De havde alverdens sjove og lækre oste med fra Vebbestrup Mejeri, blandt andet Gauda med hyldeblomst. Nu er de kørt mod nord igen og her er stille. Jeg nyder roen, kigger billeder og glæder mig meget til M også får weekend. 

11 kommentarer:

 1. Hvor lyder og ser det hyggeligt ud! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja - det har været en yndlingsstart på weekenden! Håber også du nyder den i det hollandske?

   Slet
 2. ihh det brød ser bare så godt ud. jeg må snart tage mig sammen og prøve at bage det..

  SvarSlet
  Svar
  1. Anna, det er topnemt, at bage fordi det passer sig selv.. kan KUN anbefale det for det smager himmelsk!

   Slet
 3. -og det var også rigtig dejligt og hyggeligt kan jeg love jer. Og som altid får man super lækker mad og bliver vartet op i alle ender og kanter. Tak min pige for en skøn miniferie i det Vestjyske:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for det hyggeligste besøg :) Kom snart på mini-ferie igen! Kaffemaskinen slapper lige lidt af til du er retur ;)

   Slet
 4. Det lyder max hyggeligt! Og det runde brød der - haps!

  SvarSlet
 5. hvor tophyggeligt. jeg elsk-elsker også, når min mor & søster er på besøg.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...