tirsdag den 28. februar 2012

80ér comfort menu

Jeg husker tydeligt fredag aften med Eleva2eren i familiens selskab. Vi fik menuchips og havde evt. lejet en moviebox og et par VHS-film. Ægte 80ér comfort, så jeg bliver helt nostalgisk. Det var jeg også i lørdags hvor vi var på besøg hos min kusine i Århus, der havde lavet retro-mad fra 80erne så det battede. En ægte 80ér menu skal bestå af:

1. Lambrusco og menuchips som velkomst
2. Rejecocktail. What else??? Helst i høje glas, men fine tallerkner er også ok!
3. Butterdejsindbagt mørbrad, kogte bønner, flødekartofler og en god rødvinssauce
4. Pære belle helena med hjemmesyltede pærer, vanlijeis og chokoladesauce. Serveret lidt falos-agtigt her. Normalt med en god vaniljeis til, men hvis man er kommet til at købe med solbær i, gør det slet ikke noget. MUMS!

MUMS siger jeg bare. Og tak for helt fantastisk mad, en rejse tilbage til barndommen og godt selskab.

Hvilke madhit savner du fra 80erne? Hvad er comfort food for dig?

10 kommentarer:

 1. Selv tak og ilm :-)

  Haha - synes stadig det er virkelig morsomt, at jeg ikke selv havde opdaget den lettere perverse anretning af desserten ;-O

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er du jo så uskyldig og ren i din tankegang... men du kan nok se på billedet nu, at det ser lidt lusket ud, ikke? Tak for fantastisk mad. Jeg må snarest købe lambrusco og menu-chips for det var jeg fan af!

   Slet
 2. Årh den menu ser ikke helt værst ud! 80'er mad er skønt :)

  Især Menu-chips!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med det Trine! Vi vil have 80erne tilbage, ik?

   Slet
 3. Karla og jeg havde engang en 80'eraften med nogle piger, hvor vi bl.a. fik tarteletter. Og så var der bananasplit til dessert. Undervurderet dessert efter min mening!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig også en forret, der holder! Eller hvad med ananasring med tunmousse??! Haps til den dessert...

   Slet
 4. Menuchips = nostalgi.
  Kan ikke lige komme på en 80'er hofret. Mindes bare at have fortæret uanede mængder tre-farvet is. Men det fortsatte helt ind i 90'erne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. trefarvet is er også et hit, der stadig holder hos mig. Jeg vil allerhelst bare have hele chokolade-striben for mig selv ;)

   Slet
 5. Hvor super hyggeligt koncept :-) Jeg husker mest chipsene som nogle der satte sig fast i ganen :-) Bliver da fuldstændig 80'er nostalgisk lige nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker til, at vi burde holde en STOR 80er fest og bare spise menuchips i uanede mængder!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...