mandag den 20. februar 2012

Foodspotting

Stærkt inspireret af Ditte, der står bag den fantastiske blog The Food Club er jeg begyndt at være aktiv på foodspotting. Det er et herligt virtuelt værktøj hvor man kan følge andre food freaks gode madsteder, yndlingsretter og andet spiseligt i hele verden. Et slaraffenland for alle os, der hele tiden jagter nye smags- og spiseoplevelser. Du kan følge folk, lande eller forskellige madtyper. For mig er det stadig nyt, men du kan allerede se flere af mine foodspots i siden på bloggen eller klikke forbi min profil der.

Er du på foodspotting?


2 kommentarer:

  1. Super fedt at du er kommet på Foodspotting - glæder mig til at følge dig :-)

    SvarSlet
  2. Tak Ditte! Og 1000 tak for inspirationen... det er jo et herligt paradis!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...