mandag den 6. februar 2012

Frost, fastelavnsboller og flere finurligeheder

I weekenden har jeg nærmest været frosset inde. Jeg har kun sneget mig ud på gåture i varme støvler, til træning og for at hente årets første fastelavnsbolle hos bageren. Indetid har også været tid til mig selv, bøger og billeder. Vi har set filmen "The Way Back" og M har lavet tampen brænder med mini-skumbananer i stuen til mig. Min bil er gået kold i bogstavligste forstand og skal nu have nyt batteri. Kong Vinter har godt nok tvunget mig ned i tempo!

Har din weekend også været finurlig?

7 kommentarer:

 1. Lyder som en hyggelig weekend :)
  Min weekend bekræftede mig i at jeg har verdens bedste venner...det var rart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare skønt! hvordan fik de dig overbevist???

   Slet
  2. Jeg havde fødselsdag. Og ikke nok med at de overraskede mig med flag og balloner - så havde jeg en aften med en blandet flok venner, som alle hyggede og snakkede på kryds og tværs. Det var den bedste fødselsdag nogensinde :)

   Slet
  3. TILLYKKE TILLYKKE og stort hurra fra mig også :) Hvor er de søde at de overraskede dig! Skønt at blive fejret på den måde!

   Slet
 2. Jeg har været i hi hele weekenden, men det var også rart.

  SvarSlet
 3. Hi er dejligt når der er så iskoldt udenfor. Så længe det er i godt selskab og med gode godter!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...