onsdag den 8. februar 2012

Gullash, spabad og konditorkager


Hvis der er stille her på brændstof de næste par dage, så er det fordi jeg er taget på vinterferie med min mor. Måske plasker jeg rundt i det fine spabad på billedet, måske spiser jeg de berygtede konditorkager i et af de mange kaffehuse i Budapest eller også kan det være, at jeg hapser en klassisk ungarsk gullash i mig. Intet er planlagt 100 % endnu bortset fra fly og overnatning. Kufferten er pakket, arbejdsopgaverne afsluttet og jeg mangler blot en mentor-event på Aalborg universitet samt en overnatning på min mors sofa, så starter ferien. Jeg er SÅ KLAR til nye udfordringer, smagsoplevelser og glæder mig allerede til at komme hjem og dele tips eller billederne fra min mini-vinterferie med dig!

5 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig dejligt. God tur til dig og Mor-Bente. Og nyd din vinterferie, som du virkelig fortjener : )

  SvarSlet
 2. Rigtig dejlig ferie - lyder som et fantastisk rejsemål :-)

  SvarSlet
 3. Ha' den skønneste tur, Marian.

  SvarSlet
 4. Ohh, jeg ønsker rigtigt rigtigt meget god tur - Budapest er en super sej by. Nyd det :)

  SvarSlet
 5. Tak søde ladies :) Jeg er hjemvendt med masser af skønne oplevelser, lækker mad og kameraet fyldt med fotos... deler snart! Meget snart...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...