lørdag den 25. februar 2012

I Spis Bedre

 I dette nummer af Spis Bedre er jeg med i smagstestpanelet. Jeg har testet 2 af opskrifterne i bladet, Roastbeef-ruller med palmehjerter og en kyllinge-suppe. Jeg deler opskrifterne i næste uge her på bloggen og skriver lidt mere om hvad jeg synes om dem. Jeg skal nemlig til Århus nu hvor min kusine og hendes kæreste byder på 80ér retro-menu, som jeg virkelig glæder mig til.....

God lørdag derude!

4 kommentarer:

  1. hurra, hvor fortjent! puster lidt energi i din retning - sammen med al blæsten - og håber, du får tilført noget brændstof hos din kusine. 80'er-menuen rimer vist på sjov & hygge. kram

    SvarSlet
  2. Det glæder jeg mig til at læse mere om ;-)

    SvarSlet
  3. Tak alle 3 dejlige ladies! Opskriften på roastbeef-rullerne kommer i denne uge for den er både nem, god og smager haps!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...