onsdag den 1. februar 2012

Indretningskrise i spisestuen

I et helt år har jeg irriteret mig over det her hjørne af vores stue/spisestue. Umiddelbart kan jeg altså ikke selv finde ud af at få indrettet det pænt så f.eks. radiatoren  og ledningerne bliver gemt lidt af vejen - altså jo mindre jeg får en stor, lækker Stingray stol eller et flot vitrineskab i sort.  Mit seneste forsøg på at fikse hjørnet op er med en stak magasiner og med sommerfugle plakaten fra Hagendornshagens. Lampen er en M har flyttet med ind og den er jeg heller ikke fan af overhovedet. Så alt i alt synes stadig ikke det spiller eller ser fint ud i det her hjørne. Har du et godt - og gerne økonomisk - indretningstip til sådan et hadehjørne i min bolig, så vil jeg bliver topglad.... 

10 kommentarer:

 1. Hvad med en billig Montana reol til væggen, tit findes de på DBA til få penge. Du kan evt. lakere den i en ny fin farve, så er jeg sikker på at dine blade vil komme til sin ret : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en super idé, Maria. Men er det ikke noget med, at man helst ikke må "dække" en radiator til?

   Slet
 2. God ide med Montana/svævereol - også min umiddelbare ide... Og så skrotte lampen til fordel for en der kunne hænge ned fra loftet - en pendul eller lignende som i farven måske kun have pendant til sommerfuglen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kig på Havana-lampen og synes også den ville være fin som pendel! Den er dog ikke samme farve som sommerfuglen - så vild er jeg jo ikke Taija ;)

   Slet
 3. Jeg tænker lidt en radiatorskjuler - jeg tror ikke er der så vanvittig dyre, og hvis man er fiks på fingrene skulle det være overkommeligt at lave en selv - bliver den malet hvid "går den i et" med væggen - brug dem som en lille hylde eller lad den stå helt tom.

  Lampen kan jeg godt forstå du ikke er særlig meget til, en pendel til at matche sommerfuglen lyder som en fantastisk idé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gad vide om min kæreste ikke kunne bygge en eller anden form for radiator-skjuler. Tak for det tip... for dælen hvor er sådan en radiator bare grim!

   Tænkte nok, at jeg ikke ville være den eneste, som ikke var fan af lampen =)

   Slet
 4. Jeg så lige et råt amerikaner locker-skab for mig til opbevaring af alt muligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh Malene: det er LIGE mig! Det vil jeg sindsygt gerne have, men det skal være pænt og praktisk! Hvor jagter man sådan noget?

   Slet
 5. Prøv DBA og søg på stålskabe eller locker. Der kommer en del frem :)

  SvarSlet
 6. TAK Malene! Jeg vil straks søge lidt rundt =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...