mandag den 13. februar 2012

Kurbad og konditorkager

Budapest var et hit! For det første er jeg fan af de mange forskellige, lækre kurbade med dejligt varmt vand fra undergrunden og billige wellness-behandlinger. For det andet bugner det med god mad (minus det traditionelle, fede ungarske køkken altså!) og kaffe - igen til ingen penge. Byen byder på et væld af smukke bygninger, udsigtspunkter og et stort udvalg af fristende konditorkager.... Det var råkoldt og på Donau flød det med store isflager. Jeg var snotforkølet, frøs ad h til og havde glemt min pung i DK. Alligevel var det en helt igennem god vinterferie i verdensbedste mor-selskab!

12 kommentarer:

 1. Det lyder helt fantastisk! Mads vil også super gerne til Budapest. Noget af det bedste ved at rejse er altså alt det spændende mad og drikke, og især hvis det er billigere end hjemme, så man for alvor kan tage for sig af retterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skulle tage Mads under armen! Vi fik flybilletter med Norwegian til knap 1100 fra Aalborg og den fineste, centrale lejlighed i 3 overnatninger for det samme. Prismæssigt ligger de gode restauranter på 2-3 retter for 1-200 kr. pr. snude. Vi var på en café og drak 4 kopper god kaffe. Regningen lød på 40 kr. Det er virkelig overraskende billigt. Jeg laver flere blogindlæg med tips når jeg lige er "landet" helt igen.....

   Slet
 2. Kager og kurbad- hvad mere kan en pige forlange?

  SvarSlet
  Svar
  1. To uimodståelige sager, som dog ikke er den bedste kombi... heldigvis var de andre i badetøjet også glade for kage ;)

   Slet
 3. Det lyder altså som den dejligste ferie : )

  SvarSlet
 4. Åh Gud - det ser SÅ lækkert ud. Gamle smukke bygninger, wellness og kager: Må til Budapest snarest.
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan klart anbefales, Rikke :) Flytter du snart ind i blogland igen?

   Slet
 5. Mit første besøg på en dejlig blog :-)
  Sikken nogle fine billeder. Har længe ønsket at komme til Budapest, men har ikke fået gjort alvor af det endnu - men kurbad og wellness behandlinger trækker bestemt i mig.
  Vh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til, Anette! Dejligt at du klikkede forbi... Du må skynde dig at booke en billet til Budapest og så pakke badetøjet! Det er virkelig rart!

   Slet
 6. kurbare, kaffe, kage & verdens bedste mor-selskab kan kurere én del! fuldstændig fantastisk - også billederne, marian.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nøjagtigt, kære Linda! Det kan anbefales at rejse ud i verden med sin Mor...

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...