fredag den 24. februar 2012

Minus brændstof

De sidste par dage er gået med besøg af søde veninder fordi vi skulle til Rammstein koncert i Herning onsdag aften. I går holdt jeg fri, spiste morgenmad med de overnattende feriegæster og gik en lang tur. Jeg er et underskudsmenneske, der er løbet tør for brændstof i tiden... træt, bekymret og umotiveret. Men at smække stængerne op, være i rart selskab og blive hjemme hjælper en smule når brændstofniveauet er i minus. Det gør chokolade også. Se bare budskabet fra en butiksfacade i gågaden i Holstebro - jeg tror, at der er en ny café på vej til byen og umiddelbart tegner det da ganske godt med sådan en erkendelse på facaden!

5 kommentarer:

 1. Sådanne fridage midt på ugen, kan virkelig give lidt energi.

  SvarSlet
 2. Ej Marian, det ligner da slet ikke dig. Bekymringer og minus brændstof lyder ikke rart. Jeg er lige på den anden side hvis du har brug for et lyttende øre. Håber snart du er på toppen igen, mon ikke foråret nok skal hjælpe dig godt på vej : )

  SvarSlet
  Svar
  1. tak søde Maria! Det varmer virkelig. Jeg tror jeg er kommet på den anden side igen nu... men derfor kan vi nu sagtes tage en kop vestjysk kaffe ved lejlighed =) <3

   Slet
 3. Kæreste Marian, jeg håber at weekenden gør godt. Kram fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene! Weekenden hjælp lidt. Og det lyse, milde vejr ligeså! håber du er gladere også?
   Klem tilbage!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...