fredag den 3. februar 2012

Råkold weekend

Weekenden ser ud til at blive råkold. Her er der minus 12, men solen skinner og sneen glimter. Glæder mig til at arbejdsugen slutter så jeg har tid og ro til at læse lidt om Budapest i mine guidebøger. På torsdag flyver Mor Bente og jeg til Ungaren på en forlænget weekend og jeg glæder mig så meget til nye rejseoplevelser. Derfor er det også meget rart at denne weekend skal spenderes herhjemme uden de store planer bortset fra venindebesøg fra AA i dag. Hurra! Jeg har lyst til bage brød, gåture i det kolde vejr så kinderne bliver røde og så kravle hjem under tæppet med varme kopper kakao! Hvad skal din råkolde vinter-weekend bruges på?


Ps. M har opdaget, at det smager ret godt med små stykker skumbanan ovenpå varm kakao. Utroligt syndigt og ganske godt hvis man trænger til sød varme og et sukkerrush!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...