søndag den 19. februar 2012

Trygge rammer

I dag er en af de dage hvor jeg er gået helt i stå, hvor jeg tænker og bekymrer mig alt for meget om både små og store ting. Jeg har stort set buret mig inde herhjemme, men der er heldigvis både kaffe, fastelavsboller og M til at holde mig ved selskab. Måske bliver jeg lidt mere peppy når vi i aften skal bowle. Indtil da bliver jeg herhjemme i de helt trygge og vante rammer...

11 kommentarer:

 1. Jeg håber, tankerne falder på plads, så I kan få en sjov bowling aften :)

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt dén slags dage... Og så er sofa, dyne, søde sage og den man holder af altså bare en god kombi ;) Jeg håber, at du er lidt mere okay i aften, søde Marian :)

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge for jeres søde kommentarer. Håber virkelig at bowling får mig lidt ud af vinterhulen og i hopla igen....

  SvarSlet
 4. Hjemmedage og tanker skal også til, bare at de vil forsvinde igen. Godt du har M til at forkæle dig. Så er jeg sikker på det hele nok skal gå : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig guld med et par varme, stærke arme som også kan sørge for kaffe og glaur på fastelavnsbollerne!

   Slet
 5. Spekulationerne går væk, når du handler. Jeg håber du snart finder ud af hvad du skal gøre :) Rigtig god søndag aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har RET! Gode ord og en en dejlig bekræftelse på mine tanker. TAK Ditte!

   Slet
 6. Jeg haaber at i havde en god aften med bowling trods bekymringer :-) Jeg er helt pjattet med din blog og syntes at du har saa mange dejlige og inspirerende opskrifter der skal proves. Jeg har nomineret dig til en blog award, du kan se naermere paa min blog: http://notesfromrochester.blogspot.com/2012/02/blog-award-nominees.html

  Mvh Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK for de fine ord om min blog og opskrifter! Det varmer mere end du aner... jeg har netop besøgt din fine blog også og meldt mig som fast læser!!

   Slet
 7. jeg tror vi har brug for sådanne dage. De giver overskud i det lange løb.
  Og dejlige rammer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du nok ret i trods alt! Det føles bare lidt hårdt at skal gå HELT i stå for at komme ovenpå! Tak, jeg er også meget glad for mine "rammer" :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...