onsdag den 14. marts 2012

Bryggeriet Herning

I lørdags spiste jeg på Bryggeriet Herning med min gamle studiekammersjuk J. Lokalerne er hyggeligt indrettet med store brygkedler, som stadig anvendes til at fremstille øl.  Øl fik vi dog ikke noget af for vi var der primært for at spise: Jeg fik scampipande med chili og lime til forret - helt enkelt, god, men uden den store smags-ahaoplevelse. J fik derimod Nürnberger Bratwürste med sennep og saur kaut. Det var ret lækkert og anderledes, men virkelig også en heavy forret, der mindede mere om en hovedret i størrelsen! Jeg fik ølbraisered oksesteg til hovedret og da jeg pt. ikke spiser kartofler (stivelse) fik jeg istedet en (kedelig) blandet salat dertil. J fik en klassisk bøf af oksefilet, der var veltilberet og serveret med "håndskårne" fritter til. Begge retter var gode og især kødet var mørt og meget lækkert tilberedt. Dog var retterne som helhed virkelige voldsomme og vi blev faktisk enige om, at det hele var lidt for meget når alt kom til alt. Alt for store portioner med alt for tungt og fyldigt mad på en eller anden måde - ikke så store kontraster i smagssammensætningen, som jeg personligt holder af. Less is more. Jeg savnede f.eks. lidt syrligt til at give modspil til den saltede, tung smag i gryderetten. Selvom jeg ikke fik kartoffelmos til min "ølgryde" kunne jeg kun spise halvdelen...  for nogen, er mæthedsgarantien nok et stort plus og jeg vil også selv nødigt gå sulten fra en restaurant, men det her var næsten "trucker size" og så synes jeg at lækkerheden går lidt af! Betjeningen var ok ved vores bord, men der var tilgengæld totalt koks i serveringen ved nabo-bordet. De ventede næsten 1 time på hovedretten.

Jeg vil alligevel anbefale dig at smutte forbi Bryggeriet Herning næste gang du har lyst til et godt stykke kød eller en tår af de lokale dråber, men det kan være, at du skal nøjes med en enkelt ret.

Bryggeriet Herning
Torvet 3C
7400 Herning

1 kommentar:

  1. Sikke en fantastisk måde du præsenterer billeder på - har jo og er mere fraværende i blogland end jeg plejer så har ikke været forbi det sidste stykke tid. Super flot!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...