mandag den 19. marts 2012

Forårsfristelser...

København bugner med fristelser til ganen. Normalt går jeg amok når der er et stort udvalg af mad og drikke på ethvert gadehjørne: som den madnørd jeg er, skal jeg smage alt, prøve nyt og teste det hele - VIL jo være totalt opdateret, nødigt gå glip af noget og jagter således altid nye spiseoplevelser.... Derfor er jeg i bund og grund også helt stolt af, at jeg formodede at undgå størstedelen af de mange smagsfristelser, der lurede overalt i København i weekenden. Der er gode fristelser, som f.eks. at nyde en friskpresset juice i forårssolen ved Joe and the Juice på Østerbrogade i selskab med min savnede veninde "Naboen". Men, der er også mange farlige fristelser. Hånden på hjertet: jeg kunne fanme ikke modstå fristelsen af EN HALV kanelsnurre fra Meyers Bageri og en mikro bid af speltbrødet fra selvsamme sted. Jep, jeg syndede, men i forhold til hvor mange fristelser jeg så modstod, så er jeg ganske tilfreds trods alt.

Har du tips til at modstå de farlige fristelser så modtages de gerne, tak!

12 kommentarer:

 1. I <3 smoothie!!

  Nå er det snart klart for give away på bloggen min, da må du være med min danske venn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smoothie elsker jeg også Janne. Men store mængder af frugt/juice er jo også en slags sukker, så det er ikke uanede mængder jeg kan snuppe af det!

   Slet
 2. Uh...
  Jeg savner KBH, trods fristelserne. Men min vægt er nok glad for, jeg er rykket tilbage til provinsen. Jeg havde ret sikkert ikke nøjedes med en ½ kanelsnurre... Hmm...

  Gode råd... Mit bedste må nok være mandler og ellers en masse søde alternativer, som ikke indeholder sukker - et udvalg er samlet her: http://frksveske.blogspot.com/search/label/snacks%20u%2Fsukker

  Dejlig solskinsdag til dig ;-)
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for inspiration Frk. Sveske. Jeg har faktisk også altid lidt mandler eller nødder med i tasken til at tage den værste sult, men jeg savner gode alternativer når man er på farten og har brug for lidt mad. F.eks. fik jeg klamme gulerødder i en lille pose og en krøllet banan fra en tankstation den anden morgen - på tankstationer er det altid et fesent udvalg, der mest består af pølser og brød eller kage!

   Slet
 3. Jeg har på det seneste bagt læssevis af kanelsnurrer, men jeg vil såååå gerne smage en af de helt "rigtige"!

  SvarSlet
  Svar
  1. den var også ganske udemærket Ida! Men dem du bager ser jo også helt vidunderlige ud...

   Slet
 4. Det der med at at modstå fristelser, når jeg er på tur, er jeg ikke så god til ;) Og den der kanelsnurre ser for god ud! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Det er jo samme sag for mig. Jeg savner en mikrakelløsning...

   Slet
 5. Hej :) Jeg har lige givet dig en blog award, se mere her:

  http://annesofie-s.blogspot.com/2012/03/blog-award-x-2.html

  Rigtig god Tirsdag :)

  SvarSlet
 6. Det er så fint et billeder det med træerne. Elsker som solen gennemlyser det hele ,så skyggerne står frem:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Ditte! Tak for de pæne ord! Jeg ELSKER når træer står som kontraster til enten sol eller tåge.... det er yndlingsmotiv!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...