lørdag den 31. marts 2012

GLAD påske

Lige inden jeg forlod mit arbejde i går for at gå på LANG påskeferie fik jeg den dejligste overraskelse med posten! Et sødt, svensk påskekort fra Linn/Frk. Kræsen, som er en af mine favorit madbloggere. Der er virkelig noget særligt rart over "gl. dags" post, håndskrevne ord, frimærket og den betænkelige tanke, at nogen har haft lyst til at gøre sig umage og sende MIG en kærlig hilsen om en GLAD påske. Påskekortet er samtidig et lille fint opskriftshæfte med inspiration til påske lækkerier + med gode café tips til Malmø. Jeg er blevet helt (mad)glad helt ind i maven... I dag lader jeg vasketøj, rod og visne blomster være til - i stedet har jeg sovet længe, shoppet, spist ananas og drukket dejlig kaffe! Arhhhh rarhed! Glad påske til dig også....

9 kommentarer:

 1. hvor er du heldig med så lang en påskeferie - det er helt sikkert fortjent & meget brugbart:) åhh, jeg vil også den fine-fine kreahilsen fra linn. og jeg blev også topGLAD! håber, dine fridage bliver gennemsyret af rarhed.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak! Og skønt, at du også blev forkælet med det fine kort fra Frk. Kræsen...

   Jeg NYDER at holde FRI!

   Slet
 2. Ej hvor dejligt, jeg vil da også lige ønske dig en dejlig påske :)
  Det er ellers en super god blog du har, jeg er bleven fast læser..

  - Rikke.co.nr

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Rikke - også fordi du har lyst til at blive fast læser af Brændstof. Det varmer mig hjerte... velkommen til!

   Slet
 3. Lyder som en rigtig feriedag:) Og sikke et skønt hæfte at få, og endda med tips til Malmø-Jeg kan så godt lide den by.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en meget fin by Malmø. Sig til hvis jeg skal dele de lokale café tips fra Linn!

   God påske til dig!

   Slet
  2. Du må meget gerne dele cafétips, det er dejligt at kunne suse ind de rigtige steder, når man ikke har så meget tid til at gå forgæves, når man er der.

   Slet
 4. Årh bliver glad helt ind i hjertet af det fine hjemmeskrevede postkort :) Dit heldige asen! Og rigtig, rigtig god påske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I ligeste måde søde Ditte! Må du få masser af påskeæg og skæg hele påsken lang!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...