torsdag den 22. marts 2012

Hjernemad

Madmagasiner er hjernemad for mig. I hverdagen når jeg ikke at læse tykke romaner så jeg kaster mig istedet over inspirerende madmagasiner, der byder på brændstof til hjernen, inspiration til køkkensyslerierne og opdatering på trends inden for fødevarebranchen. Jeg er meget mere mad end mode og dullegrej. Billeder af flotte råvarer og opskrifter, der får tænderne til at løbe i vand... det er lige mig.

Hvad fodrer du din hjerne med?

9 kommentarer:

 1. Vil du ikke anbefale nogle der er gode? Jeg synes altid at jeg farer lidt vildt når det kommer til madmagasiner - jeg ved simpelthen ikke hvad der er godt eller skidt... Har du nogle ekstra gode tip?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linn,

   Det vil jeg da godt. Jeg er både vild med hverdagsmad og feinsmeckermad - hver ting til sin tid. Spis Bedre og magasinet MAD! er derfor dem jeg læser, når jeg skal have ny inspiration til mit hverdagskøkken og når jeg så gerne vil opdateres mere gastronomisk og i feinsmecker-universet, så læser jeg enten Mad & Venner, Gastro og CPH FOOD. Disse magasiner skriver også en del om vin, gear og restauranter.

   Kan du tilgengæld anbefale nogle svenske madmagasiner?

   Slet
  2. Det lyder som nogle gode tips, som jeg ska prøve at følge lidt med i. Tak!

   Jeg er vild med et svensk magasin der hedder BAKA, som kun er fyldt af kager. Der er også et der hedder Hembakat, som også har mange fine kageopskrifter. Det er de to, jeg mest plejer at købe, hvis jeg skal finde noget. På det store hele synes jeg at man skal kigge ind i den butik der hedder Pressbyrån hvis man er i Sverige, da den har alle svenske blad (og mange udlændske) man overhoved kan finde.

   Slet
  3. Jeg skal til Sverige i påskeferie og skal helt sikkert have køb de svenske magasiner med hjem. Tak for inspiration :)

   Slet
 2. Linn, jeg plejer at læse bladene Spis bedre og Gastro. Det er nogle fine madmagasiner. Specielt Gastro er flot sat op.. Hvis du er ferm til Engelsk kan du også hente stor inspiration hos Rivercottage.net lidt et rodet site, men lækkert indhold:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh jeg skal da lige ind og tjekke Rivercottage siden! Tak for tippet Jimmy!

   Slet
  2. Den skal jeg vist også hurtigt ind og tjekke! Lyder som et godt alternativ.

   Slet
 3. Den kan I roligt se nærmere på, jeg er helt vildt optaget af deres måde at gøre tingene på.. Der er også rigtigt gode programmer med dem om søndagen på DR2:)

  Siger tak for en fin blog:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak selv Jimmy! Vi ses til hytteost i Århus ;)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...