fredag den 23. marts 2012

I Spis Bedre + snacks på farten


Jeg tilbringer en DEL tid i min bil - ca. 3+ timer i hverdagen faktisk. Derfor har jeg også behov for at have små, sunde snacks med til den lille sult på turen hjem da jeg først får sen aftensmad. Der er bare ikke noget værre en tankstations pølsehorn, fedtede kager og andet bake off fyldt med stivelse og sukker, som jeg lige pt. prøver at undgå. Istedet prøver jeg at lave grøntsagshapsere og små poser med frugt, bær, mandler eller nødder. Det tager toppen af sulten mellem måltiderne og gør samtidig køreturen lidt hyggeligere.....

PS. I det nyeste Spis Bedre kan du finde mig i smagspanelet hvor jeg har testet to opskrifter til magasinet: en Nougattærte og opskrift på dampede mascarponepakker med kavlekødboller i tomatsauce. Jeg deler en af opskrifterne senere, hvis du har lyst?

12 kommentarer:

 1. Jeg beundrer stadig dit timeantal i bilen, du må være godt glad for dit job. Den der nøddetærte lyder lækker, men selvfølgelig ikke noget for os to :-) God weekend Marian. Solen skinner i Herning, det gør den sikkert også i Bronx. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for weekend hilsnen - forsinket. Og nej, nougattærten er på FY-LISTEN for dig og mig lige nu. Håber solen har skinnet i Herning HELE weekenden.

   Slet
 2. Puha, det må være en voldsom tur hvis du kører til Mariager hver dag? God ide med snacks, jeg falder alt for ofte i fælden på vej hjem. Har i øvrigt svaret dig mht øko æggene, men du er vel aldrig ved Aalborg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ida, jeg er ganske ofte i Aalborg faktisk. Jeg tjekker lige hvor det er så jeg kan handle hos din ægge-pusher. Og jo, jeg kører stort set hver dag. Dog med 1 hjemmearbejdsdag om ugen, nogle gange to :) Det hjælper en del på transporttiden, men det er stadig MEGET langt fra Holstebro til Mariager :)

   Slet
 3. En nougattærte!!??!?
  God ide med snacks, den tager jeg lige til mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. For din skyld Anne - så må jeg hellere dele den opskrift her på bloggen ;)

   Slet
 4. Husk at et pitstop i Onsild altid er lovligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg meget snart få gjort! Lige pludselig står jeg ved din nabos drivhus ;)

   Slet
 5. Det var godt nok også lang tid i en bil, hver eneste dag !
  Godt du kan nyde tiden med bla gode, sunde sager:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt spild af liv... jeg prøver at få det bedste ud af det med snacks og lydbøger. Og tlf. samtaler med dem jeg savner :)

   Slet
 6. Igen super lækkert at du deler dine sunde ideer. Jeg er en knold til at huske den der lille mad/snacks som gør at man ikke falder i, men den er jo så vigtig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemmer det også ind-i-mellem. Men det hjælper virkelig at hold blodsukkeret stabilt med små måltider mellem de store....

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...