onsdag den 7. marts 2012

Instant sundhedstrip

Som dedikeret "food lover" er det virkelig svært at modstå fristende kager, hjemmebagt brød og alverdens andre gode sager, der ikke ligefrem strutter af sundhed. Men i går fik jeg et instant sundhedstrip: Indkøbskurven blev fyldt med ene sunde råvarer i form af grøntsager og gode proteiner. I kurven kom også Louisa Lorangs bog "vild med grønt" der har de skønneste opskrifter på salater alt efter årstid. Ja, og en spøjs danse-trænings-dvd (ha, ha) endte også i kurven... hvis jeg skulle finde på at danse lidt i stuen. På biblioteket lånte jeg Tor Nørretranders' bog "Menneskeføde", som er virkelig inspirerende uanset om man er helsetripper eller ej. Om min pludselige, grønne sundhedstrip holder må tiden vise.... jeg er jo virkelig glad for både kager og "hygge"!

Har du et særlig sundhedstip, så fyr det meget gerne ned her! Alt inspiration modtages med kyshånd! 

7 kommentarer:

 1. Æhmmm jeg er måske også mere den der har brug for noget inspiration så følger med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu må vi se om der er nogen, der kan komme med gode guldkorn til os, Anne!

   Slet
 2. Svar
  1. ja, ik? Grønne sager er jo ganske pæne og fristende på en særlig måde!

   Slet
 3. Jeg ser gerne indlæg med sundhedsopskrifter. I forbindelse med min behandling er vi gået på proteinkur. Det er hårdt, jeg er jo ligesom ikke skadet i faget og har de bedste opskrifter gemt i gemmerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria, er det en PCO-kur? Bjarne Stigsby har skrevet en hel bog om emnet som så kunne være interessant for dig - En sød sundhedsguru på mit arbejde har fortalt om ham: http://www.saxo.com/dk/author/bjarne-stigsby.aspx

   Udover protein skal du jo nok også være opmærksom på, at få en masse gode fedtstoffer: fede fisk, avocado, mandler, etc. Bogen "Menneskeføde af Tor Nørretranders" forklarer også det biologisk omkring fødevarer og hvorfor ikke har behov for stivelse og hvide fødevarer med højt Glykemisk Indeks, som påvirker vores blodsukker negativt.

   Slet
 4. Fortæl mig om det! Jeg har lige spist 2 smørfyldte chokolademuffins. De smagte så skønt på min tunge, men nu hærger min samvittighed. Så er det godt at opveje sin trang til søde lækkerier med sunde godbidder.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...