søndag den 18. marts 2012

Madparadiset Torvehallerne

ENDELIG fik jeg også lejlighed til at smutte forbi Torvehallerne i København i forlængelse af mit arbejdsmøde i fredags. Er du vimmer for et "foodie paradise" - jeg kunne få timevis til at gå derinde med at se på de spændende råvarer, smage de mange lækkerier og bare nyde at god mad og en stor kærlighed for kvalitet og råvarer er 100 % i centrum. For mig, var der næsten alt hvad hjertet begærer: økologiske pølser fra Aalbæk, økologisk brød, godt kød, stort udvalg af fisk og skaldyr, smukke krydderurter og grøntsager, søde fristelser, kaffe, kogebøger, knive og gear og italienske lækkerier. Og flere gode madsteder oven-i-hatten. Jeg nåede snuse hele stemningen til mig, en dobbeltespresso fra the Coffee Collective og en frokost to-go fra nyåbnede Palæo, der netop er baseret på principperne om ingen stivelse eller sukker (stenalderkost). Jeg er VILD med det. Helt pjattet og lidt forelsket.... nok fordi den slags udbud er yderst begrænset i min landsdel!

Hvad synes du om Torvehallerne?

Københavns Torvehaller
Rømersgade 18
1362 København

20 kommentarer:

 1. Det ser dælme dejligt ud! Jeg har ikke været der endnu, er lidt bange for at komme til at føle mig som en fattiglus, hvis jeg går der ind. Det er jo nogelt være fjol, det ved jeg.
  Ærgeligt at jeg ikke længere kan få besøg af dig, på arbejdet, når du er herovre! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må jo komme og besøge dig på dit andet arbejde så Pille =) Jeg tager øko-snacks med så....

   Slet
 2. Jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet. Jeg havde troet at det langt større og at jeg skulle svælge mig i økologisk frugt og grønt. Det var fint nok, det der var, havde bare forventet angt mere....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt, at du havde forventet dig noget helt andet end det var. Jeg troede egentlig, at det var mere a la de traditionelle grønt markeder, så jeg blev virkelig glad for at se, at nivauet var højnet på den måde. Men du har nok ret i, at der godt kunne være mere øko-grønt!

   Slet
 3. Jeg var forbi på min sidste tur til Kbh og var ret imponeret! Ville ønske, at jeg havde sådan et sted lige rundt om hjørnet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jeg også ønske Anja - det kunne passe så fint ind i Holstebro :)

   Slet
 4. Åh jeg synes det var lækkert. Alle de delikatesser på et sted. Det må være delikatessehimlen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Maria, det ER heaven for folk, der ELSKER mad og små delikate hapsere... go go go!

   Slet
 5. Jeg elsker dem !
  Bor desværre ikke lige i nærheden, men hver eneste gang , jeg er i Kbh, skal jeg der ind.

  SvarSlet
 6. Der skal jeg helt sikkert forbi næste gang turen går til hovedstaden.

  - frk. sveske
  http://frksveske.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Ja der er altså så fint!! -- Lidt dyrt - men lækkert! Ved ikke helt om jeg forstår det der paleo - har mange veninder der dyrker det - syntes bare en kødpizza virker lidt vulgært :-)
  Men syntes DIN nye livsstil ser lækker ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret med kødpizzaen - det er lidt voldsomt. Men overordnet set, er paleo faktisk slet ikke så vulgært. Personligt (de sidste par uger) tager udgangspunkt i grøntsager og proteinerne for så at blive glad og mæt i maven... Flere opskrifter (også med KÅL) følger ;)

   Slet
 8. Jeg var selv forbi i sommers, men der var fyldt med alt alt for mange mennesker. Marian, jeg savner en burgerboll opskrift uden hvedemel? Jeg bruger kamutmel/rugmel? kan jeg bare skrive hvedemel/durum ud med de to ingredienser?

  SvarSlet
 9. Hejsa Maria,
  Skal du kun undgå hvedemel? For der er jo stivelse i de to andre melsorter også - de er blot fuldkorn istedet. Hvis det ok for dig, så skal du nok reducere i mængden eller tilsætte mere væske, da fuldkorn suger mere fugtighed til sig. Jeg oplever også tit, at mit hjemmebagte fuldkornsbagværk bliver hurtigere tørt. Du kan evt. anvende min pitaopskrift, der er baseret på Kamutmel og så bare lave det til flade burgerboller istedet.

  På palæo på Torvehallerne laver de wraps uden stivelse - de er baseret på en form for æggemasse, men forholdene kender jeg slet ikke.

  SvarSlet
 10. Hej Søde Marian Hvilke to ingredienser snakker du om er en melsort? I mine bøger "spis dig gravig" og "sund base" skriver de ok til kamut-mel og rugmel. Vil du ikke sige det er ok? Vil straks bruge din pita-opskrift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis de to ingredienser, Kamutmel og rugmel er ok med dine bøger, så go for it! Jeg blev bare helt forvirret fordi den kost jeg spiser efter lige pt. er 100 % uden alt stivelse og de to melsorter går derfor ind på min no go liste. Fedt, at du kan guffe løs af det. Kamutmel smager HELT fantastisk :)

   Slet
 11. Jeg vil gerne arve lidt af din mad-viden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Jeg vil elske at dele mere med dig! Så spørge endelig løs, ik :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...