tirsdag den 6. marts 2012

Mit værksted

Her arbejder jeg! Mine værktøjer er både digitale og old school. Jeg tror aldrig, at de smarte digitale løsninger kommer til at erstatte Filofax, kuglepenne, årskalender og notesblokken, som er helt uundværlig for mig i mit planlægningsarbejde. Jeg elsker at arbejde med økologi og mad. Og jeg brænder for marketing, kommunikation, sociale medier, etc.

Jeg vil blive superglad hvis du, der læser med ville skrive en bittelille kommentar om hvem du er og hvad du mon laver eller brænder for? Er der mon nogen derude?

10 kommentarer:

 1. Sikke et fint indlæg Marian. Det er jo tegn på at du lever, trods ensomheden i denne uge.

  Jeg er den heldige assistent for 3 smukke og dejlige skodesignere. Det lyder som om at du har det bedste job, det mener jeg bestemt også at jeg har. jeg føler mig priviligeret iblandt de mest fantastiske kollegaer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder til, at du har et virkelig spændende job og utroligt mange sko, Maria :) Jeg lever, men jeg SAVNER også meget i den her uge.

   Slet
 2. Helt enig - et lækkert indlæg om en skøn hverdag.

  Jeg er arkitekt og arbejder i øjeblikket med arkitektonisk lysdesign - og jeg er vild med mit fag. Derudover og mindst lige så vigtigt, elsker jeg at rejse/opleve, mit kamera og at blive inspireret af verden omkring mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria,
   Hvor lyder det også som et FEDT job du har! Og din kærlighed til at rejse/opleve og tage billeder deler jeg 100 % med dig!

   Slet
 3. Det ligner lidt min arbejdsplads/skrivebord. Stor skærm,tastatur og pen, lidt div. papir og the inden for rækkevidde. Jeg laver emballager og bruger en del tid på at klippe og klistre prøver sammen så ind i mellem drukner mit skrivebord også i papir og lim :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den slags kender jeg udemærket fra mit job hvor vi også klippe/klistrer, snakker farver, design og stil til emballager, tryk og andre sager. ER du mon grafiker?

   Slet
  2. Ja er grafiker :-) CS pakken er min bedste ven når jeg er på arbejde :-) Lyder som om vi lavet meget det samme...

   Slet
 4. ja, mig ved du godt hvem er! :) Jeg brænder for noget øko'ri også. Jeg viser det bare ikke så tit på bloggen, men det er fordi det er hverdag for mig. Det er ikke noget jeg tænker så meget over, men det er alligevel et meget bevidst valg i mit lille liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro jeg gør - og jeg er glad for jeg ved hvem du er! Skønt, at du er øko-fan som jeg. Her er det også en naturlig del af hverdagen uden at jeg er fanatisk eller hysterisk. Det er netop integrerede, bevidste hverdagsvalg som er blevet vaner lige som så meget andet.

   Slet
 5. Jeg brænder for formidling af gamle dage og historie - med vægt på historisk mad og madlavning. Jeg er arkæolog af uddannelse og arbejder pt. på en udgravning - ude 9 timer om dagen i al slags vejr. Jeg elsker det. Elsker at se strukturerne fra svundne tider dukke frem af jorden og fortælle historier fra vores fortid. Jeg elsker at fortælle disse historier videre til andre, så de får en forståelse for vores samhørighed i verden :)

  Jeg kender dig ikke personligt, men vi har skrevet lidt sammen og blogget lidt på "Feriebloggen" :) Jeg er ret vild med din blog og følger den med glæde og får god inspiration.

  Thit (thitbirk@gmail.com)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...