tirsdag den 27. marts 2012

Panzón VinbarJeg drømmer lidt om at bo tæt på en lille, hyggelig og charmerende vinbar. Lidt som Panzón Vinbar på Østerbro. Jeg var der for et par weekender siden til et enkelt glas spansk øko-rødvin fra Navarra i selskab med min veninde, Nabo Trine. Indretningen indbyder til afslapning i rolige omgivelser på en rigtig fin måde. Der er intet fisefornemt over Panzón - bare nede-på-jorden råhygge, comfort og så med fokus på god vin på flaske og i glas. Det minder mig om dengang jeg boede i San Sebastián i Spanien hvor alle ofte snupper et glas vin både på almindelige hverdage og til særlige lejligheder. Den spanske kultur er dejlig social på den måde hvor alle generationer forenes, snakker og hygger under samme tag - og det er lidt den stemning, som jeg fornemmede på Panzón . Jeg skal klart forbi igen til flere glas vin eller måske endda en vinsmagning og evt. også hapse lidt af det lækre mad, som fristede på menutavlen.

Måske skulle du gøre tirsdagen lidt mere festlig med et enkelt glas rød, hvid eller rosévin på din lokale vinbar? Og hvis du ikke har en i nærheden, så nup da et lille glas derhjemme... det ER forår for dælen!

Panzón Vinbar
Rosenvængets Allé 6
2100 KBH

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg vil knuselske at dele et glas spansk øko-rødvin med dig Don! Det er jo OPLAGT!

   Slet
 2. jeg er klart til en hyggelig vinbar på en hverdagsaften - det gør det der grå tirsdagslag lidt mere eksotisk og rart. jeg må tjekke det her sted ud ved lejlighed. indtil videre er min favorit vinbar på nørrebro.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad hedder den vinbar Linda? Jeg har også været på Malbeck på Istedgade flere gange og den er også DRØNhyggelig. Det kan være vi skal mødes på din lokale og drøfte verden næste gang jeg er i KBH.

   Slet
 3. Ja det er rigtigt hyggeligt med en "nabobar". Vi har fået denne her i Odense:
  http://vinbar.no61.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle bør have en "nabobar"... haha, det bør bare livet lidt mere festligt! Og jeg vil jo kun give dig ret i, at No61 i Odensen er et helt fantastisk sted også. God mad, hygge og herlig vin!

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...