mandag den 12. marts 2012

To

Jeg synes det er allerrarest når vi begge to er herhjemme. M er tilbage efter 1 uge i Sverige. I går fik vi både gået en lang tur ved Bremdal, besøgt gode venner, lavet dejligt mad og kom sågår et smut i biografen. Engang imellem trænger jeg til at få masser af vesterhavsluft i ansigtet og blæst i håret. Det er som om det renser tankerne lidt.... Jeg er også stadig på den grønne bølge uden stivelse, der gør maven glad!

Var din weekend lige så rar som min?

12 kommentarer:

 1. min weekend var slet ikke så suset som din, men alligevel fuld af rar.
  Jeg får helt trang til sådan et sus der!

  SvarSlet
 2. Der vækkede du min længsel efter havet !
  Dejlige billeder :-)
  Og godt, du er glad:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh så du har det også sådan, at du indimellem skal ud og se lidt på havet? Det har jeg! Det er så beroligende og fint

   Slet
 3. Det har du ventet på, dejligt I nu er to igen :-) Her går det også godt med "uden stivelses projektet".

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk at det også går godt med dit minus-stivelse-projekt, Maria! vi er jo totalt seje!

   Slet
 4. Uhm, jeg kan næsten dufte havet. Det er for længe siden, jeg selv har været der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ud med Eigil og Anton! Er sikker på, at de to banditter er pjattet med strandsand og havskum ;)

   Slet
 5. Det lyder super dejligt. Har selv lige haft nogle dage i rørvig ved stranden med min kæreste. Så dejligt med frisk luft her når vejret er så godt.
  Knus Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor fint med en kærestetur til Rørvig! Det er altså bare hyggeligt at være "to på tur"

   Knus til dig også!

   Slet
 6. Dejligt at din kæreste (i bogstavelig forstand) er hjemme igen. Jeg er også på ikke-stivelse-vognen, selvom jeg har syndet en del på det sidste. I dag har jeg fået en den lækreste ærte-avocado-mynte-salat (fra Suveræne Salater) og bagte rodfrugter med sesam. Det gør e kæmpe forskel med sesam. I Like! Kan stærkt anbefale dig begge dele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmn sesam er jeg faktisk ikke så dygtig til at bruge. Giv gerne masser af inspiration til hvordan du pepper salaterne op med det! Jeg får lyst til at lave ærte-myntesuppe nu hvor du nævner din salat... det er super, at flere at med på ingen-stivelse-vognen. Synes du det er problematisk at undgå?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...