fredag den 13. april 2012

Bagekit-gave

Gaver til ganen er altid et hit hos mig! Og jeg giver dem også gerne til andre, der deler den mindste lille madentusiasme med mig. Derfor fik jeg hurtigt lavet et helt bagekit til Lotte, som egentlig gerne bare ville have en aflægger af min surdej. Det fik hun sammen med en bagebog, øko-mel og flager samt en guide til hvordan surdejen skal passes og plejes. Jeg tror, at Lotte blev glad. Hun har ihvertfald lovet højt og helligt, at hun ville stå for hjemmebagt brød så snart jeg kommer på besøg.... Surdejen har jeg selv fået i gave af min kære kusine. Faktisk har den overlevet siden nytår og det er jeg ganske stolt af.

Er du fan af surdej? Og hvad bruger du den evt. til?


6 kommentarer:

 1. Hej....
  Du kan tro, at jeg blev glad. Bogen med opskrifter bliver brugt flittigt.....surdejen passer jeg som var det et lille barn :-)
  Mit skab er fyldt med forskellige mel produkter og kerner. Køleskabet er fyldt med skyr, kvark, græsk yoghurt og lækre grønne ting.
  Så kom du bare på besøg...jer er i træning :-)
  Knus....:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder himmelsk, Lotte! Vi kommer straks. Dejligt, at du holder surdejen "sur" og er klar med at bage gode sager ;)

   Slet
 2. Hvor hyggeligt. Og sikke en god idé at dele ud af surdejen og lade den formere sig ud i landet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvem ved, måske ender den med at formere sig helt til KBH også...

   Slet
 3. Du er virkelig en ynglings bloggerveninde!! Utrolig sød tanke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte :) Nu blev jeg jo helt morgen-smilende her...

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...