søndag den 22. april 2012

Hverdagslængsel

Det er efterhånden 1 måned siden vi begyndte at pakke i kasser, rydde op og smide væk i Holstebro. Tingene ER flyttet og det meste er også indrettet i Villa Villa Kulla-huset i HIndås. MEN jeg bor stadig i poser, tasker og min bil endnu - delvist hos min mor, delvist på div. sofaer og delvist i M's meget fine lejlighed i Sæby. Egentlig føler jeg mig ret hjemløs fordi jeg ikke har nået at falde til eller være i det skøre, svenske hus og samtidig ikke har mine ting omkring mig - jeg bor faktisk bare i en IKEA-pose..... I dag tager M til Sverige igen og jeg bliver i det danske land. Er du vimmer hvor jeg begynder at savne en ganske alm. hverdag hvor vi kan være sammen hver dag, lave mad i vores eget køkken og ikke behøver at leve i en IKEA-pose som semi-hjemløse. Jeg længes virkelig efter køkkentid med madlavning, råvarer og mit kamera!

7 kommentarer:

 1. Øv ja, det kan jeg godt forstå - men det er godt, at der står et rigtigt hjem og venter på dig snart. Med de flotteste vinduer i verden, åbenbart:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte! Ja vinduerne er helt vidunderlige. Gamle (og kolde), men fine. Jeg tæller ned til at få et rigtigt hjem igen for livet i IKEA-posen er ved at være lidt anstrengende!

   Slet
 2. Det kan jeg godt forstå ! Men tænk, om ikke så længe, skal I til at indrette hjem i det fantastiske hus !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at finde alle de positive tanker fra. Fra NU af ;)

   Slet
 3. At bo i en pose er aldrig godt i længden. Godt du snart kan se en ende på det og flytte dine sager permanent. WAUW en dejlig atmosfære i Jeres nye hjem. Det dufter helt at hygge og en charme som man ikke kan købe for penge.
  Håber Mor-Bente er god ved dig og at du kan nyde tiden i DK inden du flytter mod Sverige sådan rigtigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Maria! Dine ord varmer... jeg prøver at få det bedste ud af tiden i DK, men kender du det med, at man ikke helt kan fortsætte med de positive tanker? Jeg savner virkelig allerede M, selvom det kun er få timer siden jeg satte ham på færgen i Frederikshavn.

   Håber du har det dejligt i Herning!
   KNUS

   Slet
 4. Hov min kommentar er væk. Nå men skrev bare at jeg kunne forstå dig, sådan i korte træk. Og fine forårsskov billeder i den nyeste post!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...