fredag den 6. april 2012

I Karolines Køkken


I tirsdags var jeg inviteret til at lege med Hytteost i Karolines Køkken hos Arla sammen med en masse andre madbloggere. Aftenen  var en slags co-creation workshop hvor vi fik lov til at finde på en masse kreative smagsoplevelser med anderledes og sjove ingredienser i kombi med hytteost på alverdens måder. Udover at det altid er sjovt at lege med mad sammen med andre food freaks, så var det også en fantastisk anledning til at sige hej til nogle af de andre madfans fra blogland, som altid inspirerer mig. Resultatet af aftenen blev et væld af hytteost-tapas, hapsere og smagsprøver. F.eks. lavede Faster Philip en slags brændende kærlighed med mos af lilla kartofler og hytteost. Klidmoster diskede op med den lækreste hytteost-risalamande-dessert, Miss Muffin og Line fra Mad med Hjertet lavede de fineste hytteost-muffins. Og jeg selv? Det vildeste jeg fandt på var at kombinere syltet ingefær med hytteost og engelsk lakrids.....men hold fast hvor var det hyggeligt at lege med hytteost i Karolines Køkken!

7 kommentarer:

 1. godt du også morede dig i hytteost-landet:) mmh! og sikke nogle mundvandsløbende billeder.

  SvarSlet
 2. Det lyder da vildt lækkert med engelsk lakrids og ingefær. Var det dessert-hytteost, Marian?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ bare alm. hytteost faktisk - og så med sød syltede ingefær og en knasende engelsk lakrids (vist nok fra apoteket). Men smagen var vældig dessert-agtig :)

   Slet
 3. MMmm.. hvor ser det lækkert ud! Hvor fedt at du bliver inviteret til det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var mit allerførste blogarrangement i den dur og jeg nød hvert et øjeblik!

   Slet
 4. Det lyder da rigtigt fedt at der kommer lidt fokus på hytteost i DK. Smagte i også nogle af Arlas Svenske og Engelske hytteost produkter ?? Det er nemlig en lidt anden type hytteost. I de lande er der også mange smagsvarianter som Hytteost med: Ananas og passionsfrugt, Rød peber pesto, Sweet chili, Tomat og basilikum.
  Noget som jeg arbejder lidt med til hverdag ;-) Så derfor synes jeg selvfølgelig at det er ekstra interessant.
  Lyder som nogle spændende smage i har arbejdet med. Den med syltet ingefær lyder god :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...