mandag den 23. april 2012

Lagerhaus Love

En af de (store) fordele ved at flyttet til Sverige er jo helt klart Lagerhaus. Bare i Göteborg er der min. 2 store Lagerhaus butikker fyldt med ene gode sager. Jeg kommer nok til at købe mange servietter, sugerør, dåser, køkkensager og divs. andre godter der fremover. For et par uger siden røg der disse fine ting i min Lagerhaus-kurv: sugerør, der kalder på milk shakes eller smoothies, postkortet med "du är min favorit!", servietter med budskabet "homemade tastes better" og pæne papæskerne til hjemmebagte kage-gaver. Jeg er FAN af Lagerhaus og kan næsten ikke vente til at jeg bor tæt på min Lagerhaus Love!

12 kommentarer:

 1. Hold da op, man ved man har været væk fra blogland for længe, når det først nu går op for mig at du flytter mod det svenske. Wow - hvor spændende. Glæder mig til et smugkig i Villa Villa Kulla :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage til Blogland, Maria :) og ja følg endelig med i livet i Villa Villa Kulla )

   Slet
 2. Svar
  1. De råber på gode milk shakes eller smoothies, ik?

   Slet
 3. Velkommen til Sverige! :) Lagerhaus er også gået hen og blevet en af mine absolut favorit butikker. Man kunne jo faktisk nemt købe sig fattig der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Gode dansk-svensker-tips modtages altså med kyshånd!

   Slet
 4. Dejlig butik - tak for linket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Og ja, det er et bolig-slaraffenland med masser af gode køkkensager og guf!

   Slet
 5. hvor er det spændende med dit svenske eventyr - glæder mig til at dele yndlingsprodukter med dig ;) håber, du trives, marian. ps; jeg hørte, at lagerhaus var ved at gå konkurs? måske var det kun den i malmö? håber virkelig ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej mht konkurs. Det håber jeg heller ikke da!

   Du er meget velkommen til at komme med på mit svenske eventyr!

   Slet
 6. Svar
  1. Det kan være jeg skal lave en eksport til DK?

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...