mandag den 30. april 2012

Mad, gaver, brandmand og meget, meget andet!

Weekenden har været vild og hektisk, men samtidig ganske rar. Der er sket så meget at jeg føler der er gået en måned på 2 dage.  Blandt andet nåede jeg at shoppe lidt i Holstebro mens M fiksede motorcykel, sove 2 x Sæby, spise langsom morgenmad med yndlingsveninder i Aalborg, være til 2års fødselsdag hos Brandmand-Bertram, der er min yngste yndlingsnevø, på hjemstavnen i Skørping, sejle til Gøteborg og køre til Hindås! Her er jeg nu og kan nyde weekendens glimt i fotos og fødselsdagsgaverne som jeg selv har fået på forskud: bogen om Sydsverige samt div. uundværlige køkkensager....

Nu er det tid til at trække vejret og tilbringe tid i mit nye hjem! Det er altså ikke værst lige at komme ud af i IKEA-posen for en stund!

6 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig men travl weekend. Er du flyttet til Sverige for real nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er on and off i DK i løbet af maj pga. arbejdet, men fra d.d. har jeg adresse og bopæl her :)

   Slet
 2. Dejligt med lidt ro på boligsituationen. Glæder mig så meget til at følge med i dit svenske eventyr. Og så fik jeg vist aldrig svaret dig, men jeg er med på Kaffebørsen engang ved lejlighed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder super Malene. Jeg giver lige lyd når jeg er i DK igen. Det kunne jo være du havde tid og lyst på en ganske alm. hverdagsaften i maj? (Mon børsen har åbent til fyraftens-tid?)

   Slet
  2. Det kunne sagtens tænkes. Jeg mener deres åbningstider følger butikkernes :)

   Slet
  3. De har åbent til kl. 18 :) Jeg skriver lige til dig på mail eller fb :)

   Slet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...